Alle iPhone 16-modeller får A18-chips

Alle iPhone 16-modeller får A18-chips

Apple planlægger en stor ændring for den kommende iPhone 16-serie, hvor alle modeller angiveligt vil blive drevet af den samme A18-chip. Dette er en afvigelse fra de seneste års praksis med at differentiere mellem Pro og ikke-Pro modeller med forskellige chips  .

 

Identifikatorer og Modeller

Lækket kode fra Apples backend afslører, at der vil være fire iPhone 16-modeller med identifikatorerne iPhone17,1 til iPhone17,4. Der spekuleres også i en femte identifikator, som muligvis kunne være til en fremtidig iPhone SE-model .

 

To Muligheder for Chips

Der er to hovedteorier om, hvordan Apple vil differentiere ydeevnen mellem Pro og ikke-Pro modellerne:

 

1. A18 og A18 Pro Chips: Apple kunne introducere en A18-chip til ikke-Pro modellerne og en mere kraftfuld A18 Pro-chip til Pro-modellerne, hvilket ville inkludere forbedret grafik og AI-komponenter .

2. Binning af GPU-kerner: En anden mulighed er, at Apple bruger den samme A18-chip i alle modeller, men deaktiverer eller reducerer antallet af GPU-kerner i ikke-Pro modellerne for at skabe en ydeevneforskellen .

 

Design og Funktioner

iPhone 16-serien forventes at bevare samme generelle design som iPhone 15 med enkelte forbedringer. De vigtigste ændringer inkluderer en ny vertikal linsearrangement for kameraet og tilføjelsen af en ny Capture Button, der vil være placeret på samme side som power-knappen . Pro-modellerne vil også få større skærme, med iPhone 16 Pro på 6,3 tommer og iPhone 16 Pro Max på 6,9 tommer, samt slankere bezels takket være Border Reduction Structure (BRS) teknologi .

 

Farver og MagSafe

Farveudvalget for iPhone 16-modellerne vil sandsynligvis inkludere sort, hvid, grøn, pink og blå, mens Pro-modellerne også kan få en ny “Natural Titanium” farve og en mulig rose gold farve, som erstatter den blå titanium fra iPhone 15 Pro-modellerne . MagSafe-magneterne forventes at blive slankere, hvilket reducerer størrelsen på den magnetiske ring til MagSafe-kompatible cases .

 

Forventet Lancering

De nye iPhone 16-modeller forventes at blive lanceret til efteråret 2024. Denne sammenlægning af chips på tværs af alle modeller skal sikre, at alle enheder kan drage fordel af de nye Apple Intelligence-funktioner, som kræver en højtydende chip til at køre AI-opgaver på enheden  .

 

For de seneste opdateringer og detaljer om Apples kommende iPhone 16-serie, hold øje med We❤️Apple.dk.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar