Apple Ring: To Årtiers Rygter og Spekulationer

Apple Ring: To Årtiers Rygter og Spekulationer

Apples produkter har altid været omgærdet af mystik og spekulationer, og Apple Ring er ingen undtagelse. I næsten to årtier har rygterne svirret om en smart ring fra Apple. Denne artikel dykker ned i de mest væsentlige rygter og spekulationer omkring Apple Ring, og hvad vi kan forvente af denne potentielle nye tilføjelse til Apples produktkatalog.

 

Tidlige Koncepter og Rygter

iRing Konceptet fra 2007

En af de tidligste referencer til en Apple Ring går tilbage til 2007, da Yanko Design publicerede et konceptbillede designet af Victor Soto. Konceptet, kaldet iRing, bestod af en hvid eller sort ring med et blåt, glødende Apple-logo. Ideen var, at iRing skulle fungere sammen med en iPhone eller iPod, hvor den kunne styre afspilning og lydstyrke via en berøringsfølsom strimmel .

 

Topeka Capital Markets Forudsigelser i 2013

I 2013 fremsatte Topeka Capital Markets en forskningsnotat, som spekulerede i, at Apple kunne producere en ring til navigation af et potentielt Apple-fjernsyn. Selvom Apple TV senere blev lanceret, var der ingen ringkontroller .

 

Patenter og Teknologisk Udvikling

Patentansøgninger og Udvikling

En væsentlig del af Apple Ring rygterne kommer fra de mange patentansøgninger, Apple har indsendt. Disse patenter spænder fra ringe med kompakte skærme, gestuskontrol og rullende haptik, til ringe, der kan bruges sammen med Apple Vision Pro for at detektere fingerbøjninger  .

Et Par Forlovelsesringe

En af de mere usædvanlige rygter kom i 2022, hvor det blev påstået, at Apple udviklede et sæt forlovelsesringe, der kunne spore hinandens placeringer og advare, hvis en partner fjernede ringen. Dette rygte blev dog hurtigt affejet som værende overdrevet og usandsynligt .

 

Konkurrence og Markedsposition

Samsung og Oura Konkurrence

Markedet for smarte ringe har allerede etablerede spillere som Oura, der tilbyder biologisk overvågning via en fingerbåren ring. Desuden planlægger Samsung at lancere deres egen Galaxy Ring senere i 2024, hvilket kunne øge presset på Apple til at frigive deres egen version  .

 

Apple Ringe Rygter Efter Samsungs Unpacked Event

Efter Samsungs tidlige 2024 Unpacked-event, hvor de teasede deres Galaxy Ring, opstod der hurtigt rygter om, at Apple også arbejdede på en smart ring. Insidere hævdede, at Apple var langt fremme i udviklingen, selvom der ikke blev angivet nogen specifik lanceringsdato .

 

Apple Rings Fremtid

Muligheder og Spekulationer

Selvom der ikke er nogen konkrete beviser for, at Apple vil lancere en ring i den nærmeste fremtid, er antallet af patenter og markedets potentiale tegn på, at det kan ske. Apple har kontinuerligt undersøgt og overvejet smart ring-konceptet, men en officiel udmelding mangler stadig  .

 

Konklusion

Apple Ring er et fascinerende koncept, der har været genstand for spekulationer i næsten to årtier. Selvom mange af rygterne er baseret på patenter og spekulationer, er potentialet for en smart ring fra Apple stadig til stede. For nu må vi dog nøjes med at vente og se, om Apple nogensinde vil introducere dette produkt til deres sortiment.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar