Hurtig levering og gratis retur

Alt at se på Apple TV+: Film og serier på Apple TV Plus

Alt at se på Apple TV+: Film og serier på Apple TV Plus

Apple TV+ er hurtigt blevet et af de mest populære streamingtjenester. Med et omfattende bibliotek af originale film og serier, er der noget for enhver smag. Her dykker vi ned i alt, hvad du kan forvente at finde på Apple TV+ lige nu. For flere opdateringer og nyheder fra Apples verden, besøg We❤️Apple.dk.

Prøveperioder og abonnementsmuligheder

Apple TV+ tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode, hvorefter du kan fortsætte dit abonnement for en månedlig afgift på blot 79 kr. For nye Apple-enhedskøbere får du typisk op til et års abonnement med i købet.

Apple Originals: Must-See TV-shows

En af de største trækplastre for Apple TV+ er deres eksklusive Apple Original serier. Her er nogle af de bedste, du bør tjekke ud:

1. The Morning Show

Med en stjernespækket rollebesætning bestående af Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carell, tager denne serie dig med bag kulisserne i en morgen-nyhedsprogram. The Morning Show byder på intens drama og stærke præstationer.

2. Ted Lasso

Ted Lasso har hurtigt opnået kultstatus med sin blanding af komedie og hjertevarme. Jason Sudeikis spiller en amerikansk fodboldtræner, der tager til England for at træne et fodboldhold, selvom han ikke ved meget om sporten.

3. See

I denne dystopiske serie mister menneskeheden synet, og civilisationen er blevet genskabt uden det visuelle element. Med Jason Momoa i hovedrollen, er See en spændende og unik oplevelse. Læs mere på IMDb.

Apple Originals: Fantastiske Film

Apple TV+ har også investeret i film af høj kvalitet, lige fra dramaer til børnevenlige titler. Her er nogle af de bedste:

1. Greyhound

Med Tom Hanks i hovedrollen, er denne krigsfilm baseret på de sjældne og spændende sejlads af en konvoj under anden verdenskrig. Greyhound er en actionfyldt og dramatisk film, der bør ses af enhver historiefan.

2. Palmer

Justin Timberlake spiller eks-fangen Eddie Palmer, som forsøger at rekonstruere sit liv og opbygger et uventet bånd med en dreng, som er blevet forladt af sin mor. Dette rørende drama markerer Timberlakes comeback som seriøs skuespiller.

3. Wolfwalkers

For animationsfans er Wolfwalkers en must-see. Denne smukke irske animationsfilm er en visuel perle og fortæller historien om en ung pige, som opdager en magisk verden af ulve og shapeshiftere.

Kommende Film og Serier at Glæde Sig Til

Apple TV+ fortsætter med at tilføje nyt og spændende indhold regelmæssigt. Her er et par kommende titler, som du kan se frem til:

1. Killers of the Flower Moon

Instruktør Martin Scorsese og stjerne Leonardo DiCaprio går sammen i denne hæsblæsende true-crime drama baseret på en autentisk historie om mordene i Osage County, Oklahoma.

2. Foundation

Basen på Isaac Asimovs berømte romaner, udforsker Foundation den store kamp mellem galaktiske civilisationer. Serien lover spektakulære specielle effekter og dyb sci-fi storytelling. Læs mere på IMDb.

3. Finch

Tom Hanks er på færde igen i denne sci-fi film, hvor han spiller en mand, der bygger en robot til at beskytte sin elskede hund, da de forsøger at overleve i en post-apokalyptisk verden.

Sådan tilgår du Apple TV+

At få adgang til Apple TV+ er enkelt. Tjenesten er tilgængelig på alle Apple-enheder, inklusive iPhone, iPad, Mac og Apple TV. Du kan også se på pc'er gennem Apple TV websiden og på udvalgte smart-tv'er og strømningsenheder.

Konklusion

Med et stærkt og voksende bibliotek af eksklusive film og serier, er Apple TV+ værd at overveje for enhver, der leder efter kvalitetsunderholdning. For mere information og nyheder om alt Apple, husk at besøge We❤️Apple.dk. Vi opdaterer dig løbende om de seneste og bedste tilbud fra Apple-verdenen.

Seneste nyheder

View all

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Den seneste nyhed på tech-scenen er, at Qualcomm planlægger at opkøbe Intel. Dette enorme skridt kommer på et tidspunkt, hvor PC-producenter i stigende grad bevæger sig væk fra x86-arkitekturen mod ARM. Men hvad betyder dette egentlig for markedet, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Velkommen til en dybdegående analyse af denne potentielle fusion, og hvorfor det er af stor betydning for både PC- og chip-industrien.

Read more

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

Med lanceringen af iOS 18 er der kommet en række nye og spændende funktioner, herunder mulighederne for at låse og skjule apps på din iPhone. I denne artikel på We❤️Apple.dk vil vi gennemgå trin-for-trin hvordan du gør. Vi dækker alt fra opsætning til praktisk brug, så du er godt klædt på til at beskytte dine private data.

Read more

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er blevet opdateret til iOS 18 med tonede ikoner og widgets, der giver en mere intuitiv og æstetisk oplevelse. Opdateringen byder også på forbedret brugervenlighed, kompatibilitet med eksisterende data og integration med andre sundheds- og fitnessapps. Læs mere om opdateringen hos We❤️Apple.dk.

Read more