Gratis levering ved bestilling over 500 DKK

Apple har netop lanceret den første offentlige beta af iOS 17.6, få dage efter udviklerbetaen blev frigivet. Denne opdatering kommer som en del af Apples fortsatte indsats for at forbedre brugeroplevelsen og rette fejl i det nuværende operativsystem, mens fokus langsomt skifter mod iOS 18.

 

Sådan Installerer Du iOS 17.6 Beta:

Offentlige beta-testere kan installere iOS 17.6 beta ved at åbne Indstillinger appen, gå til Softwareopdatering, vælge “Beta Updates” og slå iOS 17 eller iPadOS 17 Public Beta til. Tilmelding på Apples beta-testhjemmeside er påkrævet.

 

Forventninger til iOS 17.6:

Med alle de lovede funktioner i iOS 17 allerede implementeret, er det uklart, hvad der specifikt vil blive inkluderet i iOS 17.6. Det forventes dog, at opdateringen primært vil indeholde fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen under motorhjelmen, hvilket er typisk for de sidste opdateringer i en iOS-cyklus  .

 

Andre Opdateringer:

Sammen med iOS 17.6 beta har Apple også frigivet offentlige betas af watchOS 10.6 og tvOS 17.6. Disse opdateringer forventes også at fokusere på stabilitet og mindre forbedringer snarere end nye funktioner  .

 

Nøglefunktioner i iOS 17:

Selvom iOS 17.6 ikke forventes at tilføje nye funktioner, er det værd at fremhæve nogle af de centrale nyheder fra tidligere iOS 17 opdateringer:

 

Forbedret Kommunikation: Nye funktioner i Telefon, Beskeder og FaceTime giver brugerne flere måder at udtrykke sig på.

StandBy: En ny fuldskærmsoplevelse med let tilgængelig information, når iPhone vendes på siden under opladning.

AirDrop og NameDrop: Gør det lettere at dele og forbinde med andre omkring dig ved hjælp af AirDrop  .

 

Hvordan Man Deltager i Beta-programmet:

For at deltage i Apples beta-program, skal brugerne tilmelde sig via Apples beta-testhjemmeside. Når man er tilmeldt, kan betaopdateringer aktiveres gennem enkle trin i Indstillinger appen. Det anbefales kraftigt at tage en backup af ens enhed, før man installerer beta-software, for at undgå tab af data i tilfælde af problemer  .

 

Afsluttende Bemærkninger:

Mens vi venter på flere detaljer om de specifikke ændringer i iOS 17.6, er det klart, at Apple fortsætter med at finpudse og optimere deres software for at give den bedst mulige brugeroplevelse. Vi holder dig opdateret, når der kommer flere nyheder om denne og andre kommende opdateringer.

1 kommentar​

  • Nina Wittikko
    • Nina Wittikko
    • 9. september 2024 kl. 21.39

    Hej!
    Jag vill ha tillbaka iOS 17.6

Efterlad en kommentar​⬤

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Seneste nyheder

Se alle

Apple Intelligence i iOS 18.1 vil have en venteliste, her er hvordan du hopper over rækken.

Apple Intelligence i iOS 18.1 vil have en venteliste, her er hvordan du hopper over rækken.

Apple Intelligence i iOS 18.1 revolutionerer interaktionen med iPhones og iPads ved at bruge avanceret maskinlæring til personlig tilpasning. Kom foran i køen ved at opdatere din Apple-profil og aktivere notifikationer. Hold dig opdateret med de nyeste opdateringer fra Apple og We❤️Apple.

Læs mere

"Ny Magic Mouse, Trackpad og Tastatur på vej – men forvent ikke noget spændende"

"Ny Magic Mouse, Trackpad og Tastatur på vej – men forvent ikke noget spændende"

Apple planlægger at opdatere deres Magic Mouse, Trackpad og Keyboard, dog uden store designændringer. Fokus ligger på forbedrede indre komponenter for bedre ydeevne og batterilevetid, mens revolutionerende nye funktioner ikke forventes imødeset. En lancering er muligvis nært forestående.

Læs mere

Disney+ og Hulu dropper App Store In-App Purchase-betaling som den seneste runde af prisstigninger træder i kraft.

Disney+ og Hulu dropper App Store In-App Purchase-betaling som den seneste runde af prisstigninger træder i kraft.

Disney+ og Hulu fjerner App Store In-App Køb for at undgå Apples høje gebyrer. Brugere skal nu håndtere abonnementer direkte via Disney+ og Hulu’s hjemmesider. Samtidig sker prisstigninger, mens streamingtjenester lover fortsat stærkt indhold. We❤️Apple opdaterer om ændringer.

Læs mere