Apple Udruller iOS 18 Beta 2 på mandag med Nye Funktioner

Apple Udruller iOS 18 Beta 2 på mandag med Nye Funktioner

Apple har netop annonceret, at iOS 18 beta 2 vil blive frigivet på mandag, hvilket er præcis to uger efter, at iOS 18 blev præsenteret på WWDC 2024. Den kommende beta-version bringer to spændende nye funktioner: iPhone Mirroring og SharePlay skærmdeling.

Hvad Er Nyt i iOS 18 Beta 2?

iPhone Mirroring: Forbindelse Mellem Mac og iPhone

En af de mest bemærkelsesværdige tilføjelser i iOS 18 beta 2 er iPhone Mirroring. Denne funktion giver Mac-brugere mulighed for at spejle deres iPhone-skærm til deres Mac. Det betyder, at du kan interagere med din iPhone direkte fra din Mac, modtage iPhone-notifikationer på din Mac og endda trække og slippe filer sømløst mellem dine enheder. Dette er en stor opdatering for brugere, der ønsker en mere integreret oplevelse mellem deres Apple-enheder.

SharePlay Skærmdeling: Samarbejd og Hjælp På Nye Måder

SharePlay skærmdeling er den anden store funktion, der introduceres i denne beta. Ifølge Apple giver denne funktion forbedrede skærmdelingsmuligheder, hvor du kan tegne på en anden persons skærm for at vise, hvad de kan gøre på deres egen enhed, eller endda kontrollere deres skærm og udføre handlinger selv. Dette kan være utrolig nyttigt til fjernsupport, samarbejde eller simpelthen at dele oplevelser på en mere interaktiv måde.

 

Udrulning og Tilgængelighed

iOS 18 beta 2 vil være tilgængelig for udviklere på mandag og vil sandsynligvis blive lanceret sammen med de andre beta-versioner af Apple-software, herunder iPadOS 18, macOS Sequoia, tvOS 18, visionOS 2 og watchOS 11. En offentlig beta forventes at blive tilgængelig i juli.

 

Ventende Funktioner i iOS 18

Selvom iOS 18 beta 2 bringer nogle nye funktioner, er der stadig flere, der ikke er klar til offentligheden endnu. Nogle af disse funktioner vil blive introduceret senere på året, mens andre vil blive tilføjet i løbet af beta-testprocessen. Apple har også bekræftet, at visse Apple Intelligence-funktioner vil begynde beta-testning i sommer.

 

Begrænsninger i EU

Tidligere i dag meddelte Apple, at Apple Intelligence og andre iOS 18 funktioner ikke vil være tilgængelige i EU i år på grund af Digital Markets Act (DMA). Apple-talsmand Fred Sainz bekræftede, at iOS 18 beta 2 kommer næste uge, hvilket bringer de nævnte nye funktioner med sig.

 

Bugfixes og Forbedringer

Ud over de nye funktioner forventes iOS 18 beta 2 også at rette en række fejl og finjustere andre nye funktioner. Beta-versionerne er essentielle for at sikre, at den endelige udgivelse af iOS 18 er så stabil og poleret som muligt.

 

Opsummering

Med introduktionen af iOS 18 beta 2 tager Apple endnu et skridt mod den fulde udgivelse af iOS 18. De nye funktioner som iPhone Mirroring og SharePlay skærmdeling viser Apples fortsatte bestræbelser på at forbedre integrationen og brugervenligheden af deres økosystem. For udviklere og nysgerrige brugere er dette en spændende tid at følge med i udviklingen og teste de nyeste funktioner.

Hold øje med We❤️Apple.dk for flere opdateringer og detaljer om iOS 18 og andre Apple-nyheder.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar