Apple Vision: Billigere headset kan kræve tilsluttet iPhone eller Mac

Apple Vision: Billigere headset kan kræve tilsluttet iPhone eller Mac

Tidligere på ugen kom der en rapport, som antydede, at Apple har skiftet fokus fra at udvikle næste generation af Vision Pro til en billigere version af headsettet i stedet. En ny rapport i dag kaster mere lys over produktkøreplanen for Apple Vision med nogle detaljer om, hvordan Apple kunne reducere omkostningerne i fremtiden.

 

Vision Pro’s Internationale Udrulning og Fremtidsplaner

Ifølge Mark Gurmans nyhedsbrev, Power On, arbejder Apple på prototyper af en billigere version af Vision-headsettet med kodenavnet N107. Disse prototyper har et smallere synsfelt sammenlignet med Vision Pro. Apple overvejer også at gøre dette Apple Vision-headset mere afhængigt af en tilsluttet iPhone eller Mac.

Dette ville være en stor forskel sammenlignet med Vision Pro, som kan eksistere helt på egen hånd uden en nærliggende iPhone eller Mac. Al Vision Pro’s processorkraft og komponenter er inde i selve headsettet.

 

En Ny Retning: Tethered Apple Vision

Gurman rapporterer, at Apple håber at lancere det billigere Vision-headset “allerede i slutningen af 2025.” Dette har været planen “siden før Vision Pro først blev afsløret sidste år,” tilføjer han. Alligevel kæmper Apple stadig med at reducere omkostningerne, mens de bevarer kritiske funktioner.

Prototyperne af N107 har ikke kun et smallere synsfelt, men Apple overvejer også at gøre enheden afhængig af en tilsluttet Mac eller iPhone. Dette ville lade Apple spare penge på processorkraft og komponenter, der er nødvendige for at gøre Vision Pro til et fuldt selvstændigt produkt.

 

Vision Pro 2: Hvad Kan Vi Forvente?

Rapporten bemærker også, at Apple ikke har nogen planer om at opgive det høje segment af headsetmarkedet og stadig arbejder på en anden generation af Vision Pro. Dette model kaldes internt N109 og ser meget ud som den nuværende model, men inkluderer en hurtigere processor og forbedringer af eksterne kameraer. Apple har også kigget på måder at gøre den anden version lettere og mere komfortabel.

Selvom det er mindre prioriteret, arbejder Apple stadig på en anden generation af Vision Pro. Denne model vil dog tage længere tid at komme på markedet. For måneder siden flyttede virksomheden en planlagt udgivelse i 2025 til slutningen af 2026 tidligst, som jeg rapporterede i april.

 

Forbrugerens Perspektiv: Er Det Et Godt Bytte?

Hvordan ville du have det med at betale for et mere overkommeligt (og mindre kapabelt) Apple Vision-headset? Ville det være en dealbreaker for dig, hvis headsettet var afhængigt af at være tilsluttet en iPhone eller Mac? Lad os vide det nede i kommentarerne

Tilbage til blog

Indsend en kommentar