Den første ultrabredbånd smartlåse vil ikke engang understøtte iOS 18's hænderfrie låseoplukning.

Den første ultrabredbånd smartlåse vil ikke engang understøtte iOS 18's hænderfrie låseoplukning.

Den nyeste smarte lås: Funktioner og forventninger

Den nyeste smarte lås: Funktioner og forventninger

Velkommen til We❤️Apple.dk! Hold dig opdateret med den nyeste teknologi.

Introduktion til Ultra Wideband-teknologi

Den første smartlås baseret på Ultra Wideband (UWB) teknologi er blevet lanceret, men desværre understøtter den ikke iOS 18's nye hands-free unlock funktion, noget mange Apple-brugere havde glædet sig til. Denne artikel dykker ned i detaljerne, hvad vi kan forvente af denne teknologi, og hvad det betyder for fremtiden for smartlåse.

Hvad er Ultra Wideband?

Ultra Wideband er en trådløs kommunikationsteknologi, der muliggør præcisionssporing og dataoverførsel over korte afstande. Apple har integreret UWB teknologien i deres nyere enheder, som iPhone 11 og nyere, og det giver mulighed for nye, avancerede funktioner som rumlig bevidsthed og præcis lokalisering. Læs mere om UWB teknologien her.

Den første smarte UWB-lås

Den smarte UWB-lås, der netop er lanceret, kommer med den forventede funktionalitet som nemme adgangskonkontrolsystemer, avanceret sikkerhed og integration med smarte hjem. Men skuffende nok, vil denne første version ikke understøtte hands-free unlock funktionen, som Apple har introduceret i iOS 18.

Problemer med kompatibilitet

Selvom UWB teknologien er avanceret, kræver den integration og kompatibilitet på tværs af enheder og systemer. Producenter af disse smartlåse arbejder stadig på at få teknologien til at være kompatibel med de nyeste funktioner i iOS 18. Dette kan tage tid, men som teknologien modnes, kan vi forvente, at fremtidige versioner vil understøtte hands-free unlock. Se mere om kompatibilitetsproblemerne her.

Hvad kan vi forvente i fremtiden?

Den hastige udvikling inden for smart hjem teknologi betyder, at vi kan forvente flere forbedringer i de kommende måneder og år. Producenter vil sandsynligvis opdatere deres hardware for at drage fuld fordel af iOS 18’s funktioner. Yderligere integrationer med andre IoT-enheder og smarte hjemmeassistenter som Amazon Alexa og Google Home vil også være noget at se frem til.

Skal man investere i en smarte UWB-lås nu?

Selvom den første version mangler nogle funktioner, kan det være værd at investere i for dem, der ønsker den nyeste teknologi og forbedret sikkerhed. Men hvis hands-free unlock er en afgørende faktor for dig, kan det være værd at vente på den næste generation af smarte låse, som vil inkludere denne funktion. Sammenlign de bedste smarte låse på markedet her.

Hold dig opdateret med de nyeste teknologiske nyheder på We❤️Apple.dk, din kilde til alt om Apple-produkter og nyheder.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar