Disse Apple Watch-modeller er kompatible med watchOS 11

Disse Apple Watch-modeller er kompatible med watchOS 11

Apple har annonceret watchOS 11, den nyeste softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med nye fitness- og sundhedsfunktioner, samt Live Activities og Translate-app’en. Dog er ikke alle Apple Watch-modeller kompatible med denne opdatering. Her er alt, hvad du behøver at vide om kompatibilitet og nye funktioner i watchOS 11.

 

Kompatible Apple Watch-modeller

WatchOS 11 vil være tilgængelig for følgende Apple Watch-modeller:

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 9

Apple Watch Ultra (1. generation)

Apple Watch Ultra (2. generation)

Apple Watch SE (2. generation)

 

Det betyder, at Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5 og den første generation af Apple Watch SE ikke vil få watchOS 11-opdateringen   .

 

Nye Funktioner i watchOS 11

1. Aktivitetsringe og hviledage:

En af de mest bemærkelsesværdige nye funktioner er muligheden for at tage en hviledag uden at miste dine aktivitetsringe. Tidligere kunne en sygdom eller en uforudset hændelse ødelægge din aktivitetsring-stribe, men med watchOS 11 kan du nu holde en hviledag uden at miste din stribe .

 

2. Tilpassede aktivitetsmål:

Du kan nu indstille brugerdefinerede aktivitetsmål for forskellige dage i ugen. Dette gør det muligt at presse dig selv hårdere på dage, hvor du har mere tid og energi, og sætte mere realistiske mål på andre dage  .

 

3. Vitals app:

Den nye Vitals app giver dig adgang til dine sundhedsdata og hjælper dig med at træffe informerede beslutninger om din sundhed og fitness. Appen tilbyder også træningsbelastningsovervågning, hvilket giver en helt ny træningsoplevelse  .

 

4. Smart Stack og Photos face:

Med Smart Stack kan du se widgets baseret på tid, sted og andre faktorer, hvilket gør det lettere at holde sig opdateret med de nyeste sportsresultater eller når din Uber ankommer .

 

5. Check In og oversættelse:

Check In-funktionen lader dig automatisk give besked til en ven eller et familiemedlem, når du er ankommet til en destination. Desuden er Translate-appen nu tilgængelig direkte på dit ur og kan bruges uden din iPhone  .

 

6. Dobbelt tryk gestus:

Den nye dobbelt tryk gestus giver dig mulighed for at scrolle gennem apps håndfrit. Dette kan også bruges af tredjepartsudviklere, hvilket giver en bredere anvendelse .

 

Afsluttende bemærkninger

watchOS 11 bringer en række nye og spændende funktioner til Apple Watch, som forbedrer både sundheds- og fitnessoplevelsen samt øger personaliseringen og brugervenligheden. Dog betyder den nye opdatering også, at ældre modeller som Series 4, Series 5 og den første generation af SE ikke længere vil modtage opdateringer, hvilket kan være en motivation til at opgradere til en nyere model.

 

Hold dig opdateret med flere nyheder og tips på We❤️Apple.dk, og sørg for at følge med i de nyeste Apple-udviklinger for at få mest muligt ud af dine Apple-enheder.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar