Hurtig levering og gratis retur

Apple har netop lanceret deres nye Final Cut Camera app til iPhone og iPad, og med denne app sætter de en ny standard for professionel videoproduktion på mobile enheder. Final Cut Camera blev annonceret tidligere på året under Apples “Let Loose” event, og nu er den endelig tilgængelig på App Store  .

Final Cut Pro til iPad 2 vises på en 13" iPad Pro i space black, og Final Cut Pro til Mac 10.8 vises på en 16" MacBook Pro i space black.

En Game-Changer for Videografer

Final Cut Camera appen er designet til at fungere som en ledsager til Final Cut Pro for iPad, men kan også bruges som en selvstændig videokamera app. Med denne app får brugerne mulighed for at justere en række professionelle indstillinger som hvidbalance, manuel fokus, ISO og lukkerhastighed. Appen giver også mulighed for at overvåge optagelser med zebra-striber og lydmålere  .

 

Live Multicam Funktion

En af de mest markante funktioner i Final Cut Camera er muligheden for at køre en Live Multicam session. Denne funktion tillader brugere at forbinde op til fire enheder, der kører Final Cut Camera, og dermed forvandle deres opsætning til et mini produktionsstudie. Brugerne kan nemt synkronisere og skifte mellem forskellige kamera vinkler direkte fra Final Cut Pro på iPad, hvilket dramatisk forenkler arbejdsgangen og sparer tid i redigeringsfasen  .

 

Integration med iPad

Når Final Cut Camera bruges sammen med en iPad, kan brugerne spejle iPhone’s kamera på iPad skærmen. Dette giver mulighed for at kontrollere alle kamerainstillinger fra den større skærm, mens iPhone’en er monteret på et stativ. Denne funktion gør det muligt at optage video på et professionelt niveau, selv når man arbejder alene  .

 

Avancerede Kontroller

Final Cut Camera appen tilbyder en intuitiv brugerflade, hvor brugerne kan tilpasse opløsning, billedfrekvens og farverum. Derudover er der en funktion til at slå den indbyggede stabilisering fra, hvilket er særligt nyttigt ved brug af en ekstern gimbal. Appen viser også batteriniveau og resterende lagerplads, så man altid har styr på sine ressourcer under optagelse  .

 

Overførsel og Lagring

En anden praktisk funktion ved Final Cut Camera er muligheden for nemt at overføre medier til et Final Cut projekt på iPad eller gemme optagelser direkte til eksterne lagringsenheder. Dette gør det lettere at arbejde med store mængder video og sikre, at man har plads nok til lange optagelser .

 

Tilgængelighed

Final Cut Camera er gratis tilgængelig på App Store og kræver en iPhone med iOS 17.4 eller nyere. Nogle funktioner er dog kun tilgængelige på de nyeste iPhone modeller. Denne app repræsenterer endnu et skridt i Apples mission om at gøre professionel videoproduktion tilgængelig for alle, uanset hvor de befinder sig  .

 

Konklusion

Med lanceringen af Final Cut Camera appen, giver Apple brugerne værktøjer til at hæve kvaliteten af deres videoproduktioner markant. Uanset om man er en erfaren videograf eller en nybegynder, tilbyder denne app en række funktioner og muligheder, der kan hjælpe med at skabe professionelle videoer direkte fra din iPhone eller iPad.

 

Besøg We❤️Apple.dk for at læse mere om de nyeste Apple produkter og nyheder.

Seneste nyheder

View all

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Den seneste nyhed på tech-scenen er, at Qualcomm planlægger at opkøbe Intel. Dette enorme skridt kommer på et tidspunkt, hvor PC-producenter i stigende grad bevæger sig væk fra x86-arkitekturen mod ARM. Men hvad betyder dette egentlig for markedet, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Velkommen til en dybdegående analyse af denne potentielle fusion, og hvorfor det er af stor betydning for både PC- og chip-industrien.

Read more

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

Med lanceringen af iOS 18 er der kommet en række nye og spændende funktioner, herunder mulighederne for at låse og skjule apps på din iPhone. I denne artikel på We❤️Apple.dk vil vi gennemgå trin-for-trin hvordan du gør. Vi dækker alt fra opsætning til praktisk brug, så du er godt klædt på til at beskytte dine private data.

Read more

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er blevet opdateret til iOS 18 med tonede ikoner og widgets, der giver en mere intuitiv og æstetisk oplevelse. Opdateringen byder også på forbedret brugervenlighed, kompatibilitet med eksisterende data og integration med andre sundheds- og fitnessapps. Læs mere om opdateringen hos We❤️Apple.dk.

Read more