Final Cut Camera for iPhone nu tilgængelig på App Store

Final Cut Camera for iPhone nu tilgængelig på App Store

Apple har netop lanceret deres nye Final Cut Camera app til iPhone og iPad, og med denne app sætter de en ny standard for professionel videoproduktion på mobile enheder. Final Cut Camera blev annonceret tidligere på året under Apples “Let Loose” event, og nu er den endelig tilgængelig på App Store  .

Final Cut Pro til iPad 2 vises på en 13" iPad Pro i space black, og Final Cut Pro til Mac 10.8 vises på en 16" MacBook Pro i space black.

En Game-Changer for Videografer

Final Cut Camera appen er designet til at fungere som en ledsager til Final Cut Pro for iPad, men kan også bruges som en selvstændig videokamera app. Med denne app får brugerne mulighed for at justere en række professionelle indstillinger som hvidbalance, manuel fokus, ISO og lukkerhastighed. Appen giver også mulighed for at overvåge optagelser med zebra-striber og lydmålere  .

 

Live Multicam Funktion

En af de mest markante funktioner i Final Cut Camera er muligheden for at køre en Live Multicam session. Denne funktion tillader brugere at forbinde op til fire enheder, der kører Final Cut Camera, og dermed forvandle deres opsætning til et mini produktionsstudie. Brugerne kan nemt synkronisere og skifte mellem forskellige kamera vinkler direkte fra Final Cut Pro på iPad, hvilket dramatisk forenkler arbejdsgangen og sparer tid i redigeringsfasen  .

 

Integration med iPad

Når Final Cut Camera bruges sammen med en iPad, kan brugerne spejle iPhone’s kamera på iPad skærmen. Dette giver mulighed for at kontrollere alle kamerainstillinger fra den større skærm, mens iPhone’en er monteret på et stativ. Denne funktion gør det muligt at optage video på et professionelt niveau, selv når man arbejder alene  .

 

Avancerede Kontroller

Final Cut Camera appen tilbyder en intuitiv brugerflade, hvor brugerne kan tilpasse opløsning, billedfrekvens og farverum. Derudover er der en funktion til at slå den indbyggede stabilisering fra, hvilket er særligt nyttigt ved brug af en ekstern gimbal. Appen viser også batteriniveau og resterende lagerplads, så man altid har styr på sine ressourcer under optagelse  .

 

Overførsel og Lagring

En anden praktisk funktion ved Final Cut Camera er muligheden for nemt at overføre medier til et Final Cut projekt på iPad eller gemme optagelser direkte til eksterne lagringsenheder. Dette gør det lettere at arbejde med store mængder video og sikre, at man har plads nok til lange optagelser .

 

Tilgængelighed

Final Cut Camera er gratis tilgængelig på App Store og kræver en iPhone med iOS 17.4 eller nyere. Nogle funktioner er dog kun tilgængelige på de nyeste iPhone modeller. Denne app repræsenterer endnu et skridt i Apples mission om at gøre professionel videoproduktion tilgængelig for alle, uanset hvor de befinder sig  .

 

Konklusion

Med lanceringen af Final Cut Camera appen, giver Apple brugerne værktøjer til at hæve kvaliteten af deres videoproduktioner markant. Uanset om man er en erfaren videograf eller en nybegynder, tilbyder denne app en række funktioner og muligheder, der kan hjælpe med at skabe professionelle videoer direkte fra din iPhone eller iPad.

 

Besøg We❤️Apple.dk for at læse mere om de nyeste Apple produkter og nyheder.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar