Forventet udgivelsesdato for iOS 18 Public Beta

Forventet udgivelsesdato for iOS 18 Public Beta

Sommerens store opdatering fra Apple er lige om hjørnet, og hvis du som mange andre Apple-entusiaster glæder dig til at prøve iOS 18, men ikke er klar til at kaste dig ud i udviklerbetaversionen, har vi gode nyheder til dig. Apple har annonceret, at den offentlige beta for iOS 18 vil blive frigivet i juli, men præcis hvornår i juli kan variere lidt.

 

Historiske Udgivelsesdatoer og Forventninger

Historisk set har Apple tendens til at udgive den offentlige beta omkring fem uger efter udviklerbetaen. Ud fra de tidligere år kan vi forvente, at iOS 18 offentlige beta vil blive frigivet i ugen omkring den 15. juli. I 2023 blev iOS 17 offentlige beta frigivet den 12. juli, og i 2022 blev iOS 16 offentlige beta frigivet den 11. juli. Hvis Apple følger dette mønster, er midten af juli et godt bud   .

 

Nye Funktioner i iOS 18

iOS 18 er pakket med nye og spændende funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen markant. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige opdateringer:

 

Apple Intelligence: Apple har integreret avancerede AI-funktioner i iOS 18. Disse omfatter en forbedret version af Siri, der nu er mere intelligent og kan drage fordel af ny AI-teknologi. Derudover kan brugere forvente AI-integration i Beskeder, som kan besvare spørgsmål og autoudfylde sætninger, samt nye AI-funktioner til Apple Music, der kan generere automatiske playlister  .

 

RCS Support: Rich Communication Services (RCS) kommer til iPhone, hvilket betyder bedre beskedfunktioner mellem iPhone og Android-brugere, herunder læsekvitteringer, tasteindikatorer og høj kvalitet billeder og videoer .

 

Ny Passwords App: iOS 18 introducerer en dedikeret Passwords app, der gør det lettere for brugere at logge ind på websider og software med en samlet løsning til alle adgangskoder .

 

Spiltilstand: En ny Game Mode i iOS 18 sikrer højere og mere stabile billedhastigheder ved at minimere baggrundsaktivitet og gøre trådløse controllere mere responsive .

 

Privatliv og Sikkerhed: Privatlivssektionen i Indstillinger er blevet redesignet for bedre oversigt over, hvad du deler, og med hvem. Derudover er der nye muligheder for at begrænse adgangen til dine kontakter og Bluetooth-enheder .

 

Tilgængelighed: Apple fortsætter med at forbedre tilgængelighedsfunktionerne med nye muligheder som Eye Tracking, der tillader navigation kun med øjnene, og Vehicle Motion Cues, der hjælper med at reducere køresyge .

 

Hvordan Installerer Man iOS 18 Public Beta?

Når den offentlige beta er tilgængelig, kan du nemt installere den ved at tilmelde din Apple ID til Apple Beta Software Program. Følg derefter disse trin:

 

1. Åbn Indstillinger på din iPhone.

2. Gå til Generelt og vælg Softwareopdatering.

3. Tryk på Beta Updates og aktiver iOS 18 Public Beta .

 

Kompatible Enheder

iOS 18 vil være tilgængelig for en bred vifte af iPhones, herunder:

 

iPhone XR, XS, XS Max

iPhone 11-serien

iPhone SE (2. og 3. generation)

iPhone 12-serien

iPhone 13-serien

iPhone 14-serien

iPhone 15-serien .

 

Opsummering

Med en forventet udgivelse af iOS 18 public beta midt i juli 2024, kan brugerne glæde sig til en sommer fyldt med nye og spændende funktioner. Fra avancerede AI-integrationer til forbedret spiloplevelse og forbedrede privatlivsindstillinger, iOS 18 har noget for alle.

 

Bliv opdateret med de nyeste Apple-nyheder og opdateringer på We❤️Apple.dk.

Tilbage til blog

1 kommentar

Hej varför står det iOS 18 public beta men går ej att hitta uppdatering när ja söker?? Kan ni hjälpa mig med det eller är de att den går att laddas ner senare idag?

Elin Söderström

Indsend en kommentar