Hurtig levering og gratis retur

Sådan tilføjes billetter til Apple Wallet

Sådan tilføjes billetter til Apple Wallet

En introduktion til Apple Wallet

Apple Wallet er en fantastisk funktion, der hjælper dig med at opbevare og organisere dine billetter, pas, loyalitetskort og mere på din iPhone. Men hvad sker der, når du har en billet eller et pas, som ikke automatisk er kompatibelt med Apple Wallet? Her på We❤️Apple.dk vil vi give dig alle detaljer om, hvordan du manuelt tilføjer enhver billet eller pas til Apple Wallet og hvad du skal forvente af denne nyttige funktion.

Hvorfor manuelle tilføjelser er nødvendige

Ikke alle billetter og pas understøtter automatisk Apple Wallet. Mange gange kan det være nødvendigt at manuelt tilføje dem for at få adgang til fordelene ved Wallet, såsom nem adgang og reminders. Manuelle tilføjelser er især nyttige, hvis du har billetter fra mindre udbydere eller brugerdefinerede pas fra events, koncerter eller flyselskaber.

Hvad du skal bruge

  • En iPhone med den nyeste iOS-version
  • En billet eller et pas, som du vil tilføje
  • En app, der kan generere Wallet-kompatible filer (hvis nødvendigt)

Sådan tilføjer du manuelt billetter til Apple Wallet

Brug af Wallet-kompatible filer

Den nemmeste måde at tilføje billetter manuelt på er ved at bruge Wallet-kompatible filer, generelt kaldet .pkpass filer. Hvis din billetsælger giver en sådan fil, skal du blot åbne filen på din iPhone, og du bliver spurgt, om du vil tilføje denne til Wallet. [Lær mere på Apple.com](https://support.apple.com/da-dk/HT204003).

Generering af egne Wallet-filer

Hvis du ikke har en .pkpass-fil, kan du bruge apps som "Pass2U Wallet" og "PassWallet" til at generere kompatible filer. Disse apps giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede billetter og pas, som kan gemmes i Apple Wallet.

Tilføjelse via QR-koder

Nogle gange kommer billetter og pas med QR-koder, der kan scannes og tilføjes direkte til Wallet. Åbn din Wallet-app, tryk på "+" ikonet og vælg "Scan Code". Følg de trin, der vises for at fuldføre tilføjelsen.

Hvad kan du forvente?

Når din billet eller pas er tilføjet til Apple Wallet, kan du bruge den som enhver anden Wallet-genstand. Du vil modtage reminders baseret på tid og placering, og have nem adgang til dine billetter ved at dobbeltklikke på sideknappen.

Fremtiden for Apple Wallet

Apple arbejder konstant på at udvide funktionerne af Apple Wallet, og vi kan forvente mere automatisering og flere understøttede tredjepartsintegrationer i fremtiden. Det betyder mere nem tilgang og mindre manuelt arbejde! [Læs mere om fremtiden for Apple Wallet hos MacRumors](https://www.macrumors.com/guide/apple-wallet/).

Fordele og ulemper ved at bruge Apple Wallet

Fordele

  • Nem adgang til billetter og pas
  • Påmindelser baseret på tid og sted
  • Integreret med andre Apple-tjenester

Ulemper

  • Begrænset support fra nogle udbydere
  • Kræver tid og kræfter for at tilføje manuelt

Konklusion

Apple Wallet er et kraftfuldt værktøj, der kan gøre dit liv nemmere ved at samle alle dine billetter og pass på ét sted. Selvom det kan kræve lidt manuelt arbejde at tilføje visse billetter og pas, er fordelene ofte det værd. Følg ovenstående guide for at få mest muligt ud af din Apple Wallet-oplevelse.

For flere tips og tricks omkring Apple-produkter, besøg We❤️Apple.dk.

Seneste nyheder

View all

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Den seneste nyhed på tech-scenen er, at Qualcomm planlægger at opkøbe Intel. Dette enorme skridt kommer på et tidspunkt, hvor PC-producenter i stigende grad bevæger sig væk fra x86-arkitekturen mod ARM. Men hvad betyder dette egentlig for markedet, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Velkommen til en dybdegående analyse af denne potentielle fusion, og hvorfor det er af stor betydning for både PC- og chip-industrien.

Read more

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

Med lanceringen af iOS 18 er der kommet en række nye og spændende funktioner, herunder mulighederne for at låse og skjule apps på din iPhone. I denne artikel på We❤️Apple.dk vil vi gennemgå trin-for-trin hvordan du gør. Vi dækker alt fra opsætning til praktisk brug, så du er godt klædt på til at beskytte dine private data.

Read more

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er blevet opdateret til iOS 18 med tonede ikoner og widgets, der giver en mere intuitiv og æstetisk oplevelse. Opdateringen byder også på forbedret brugervenlighed, kompatibilitet med eksisterende data og integration med andre sundheds- og fitnessapps. Læs mere om opdateringen hos We❤️Apple.dk.

Read more