Her er alt, hvad Apple har udfaset efter iPhone 16-eventet

Her er alt, hvad Apple har udfaset efter iPhone 16-eventet

Alt Apple udfasede efter iPhone 16 event

Alt Apple udfasede efter iPhone 16 event

Introduktion

Apples seneste event, hvor de annoncerede iPhone 16-serien, har givet os meget nyt at glæde os over. Men med nye produkter kommer også behovet for at sige farvel til nogle af de ældre modeller og tilbehør. Her på We❤️Apple.dk giver vi dig en detaljeret oversigt over alt, hvad Apple har valgt at udfase efter deres iPhone 16 event. Spoiler: Det er ikke kun gamle telefonmodeller, der siger farvel.

Farvel til iPhone 13-serien

iPhone 13-serien har været en publikumsfavorit, men det er nu tid til at sige farvel. Dette inkluderer både iPhone 13 og iPhone 13 mini, som har tilbudt stærke præstationer og gode kamerafunktioner til en fornuftig pris. Hvis du stadig overvejer at købe en iPhone 13, kan det være din sidste chance.

Læs mere om detaljerne her: Apple's officielle hjemmeside.

Afskaffelsen af HomePod Mini

En anden enhed, der siger farvel, er HomePod Mini. Apple har besluttet at fokusere på nyere og mere avancerede smarthøjttalere. Dette betyder, at HomePod Mini ikke længere kan købes direkte fra Apple Store, selvom du måske kan finde den hos tredjepartsforhandlere i en begrænset periode.

For flere detaljer om Apples valg vedrørende smarthøjttalere, tjek denne artikel: TechRadar.

Tilbehør bliver rationaliseret

Apple har også valgt at udfase en række tilbehør efter iPhone 16 eventet. Dette inkluderer ældre MagSafe-tilbehør samt nogle af de gamle opladere og kabler. Dette er en del af Apples strategi om at skifte til mere bæredygtige og effektive opladningsmetoder med det nye USB-C, som gradvist vil erstatte Lightning-porten.

Se en fuld liste over udfaset tilbehør her: MacRumors.

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 har været elsket af mange, men med ankomsten af de nyere versioner har Apple besluttet at pensionere denne model. Hvis du allerede ejer en Series 6, vil den selvfølgelig stadig modtage softwareopdateringer i nogle år endnu, men den vil ikke længere være tilgængelig at købe fra Apple.

For et historisk perspektiv på Apple Watches, læs her: CNET.

Konklusion

Afslutningsvis har Apples iPhone 16 event ikke kun markeret ankomsten af nye teknologier og produkter, men også afslutningen på flere ældre favoritter. For fans af Apple-produkter betyder det, at det er tid til at opgradere eller sikre sig restlageret af deres yndlingsenheder, før de er væk for altid.

Hold øje med flere opdateringer og detaljer om Apple-produkter på We❤️Apple.dk.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar