Integrer Apple Translate iOS API i dine apps: Ny muligheder for udviklere

Integrer Apple Translate iOS API i dine apps: Ny muligheder for udviklere

Apple har netop introduceret en ny Translation API, som åbner en verden af muligheder for udviklere, der ønsker at integrere oversættelsesfunktioner direkte i deres apps. Med lanceringen af iOS 17.4 er det nu muligt at bruge Apple Translate’s kraftfulde maskinlæringsmodeller i tredjepartsapplikationer, hvilket bringer præcise og effektive oversættelser direkte til brugerne, selv offline. Dette er en væsentlig opdatering, der kan revolutionere, hvordan apps håndterer sprogbarrierer.

 

Apple Translate API: En ny æra for app-udvikling

På WWDC 2024 præsenterede Apple deres nye Translation API, som er tilgængelig med iOS 17.4 og senere versioner. Denne API giver udviklere mulighed for at integrere Apple Translate direkte i deres apps uden at skulle stole på tredjepartsplatforme. Ifølge Apple kan udviklere nu oversætte tekst på tværs af forskellige sprog i deres apps ved hjælp af det nye Translation framework.

 

Hvad betyder denne API for udviklere?

Med den nye API kan udviklere drage fordel af Apple Translate’s on-device maskinlæringsmodeller, hvilket betyder, at oversættelser fungerer offline, og at de downloadede modeller deles mellem hovedappen og eventuelle tredjepartsapps, der bruger API’en. Dette sikrer, at apps ikke bruger unødvendig lagerplads, hvilket er en betydelig fordel.

 

Her er nogle af de væsentlige funktioner, som API’en tilbyder:

1. Oversættelse af tekststrenge: Udviklere kan oversætte enkelte strenge eller hele sætninger i deres apps.

2. Integration med system UI: Oversættelser kan vises hurtigt og nemt i appens brugergrænseflade.

3. Batch-oversættelser: Mulighed for at oversætte større mængder tekst, hvilket kan være nyttigt for apps, der håndterer store tekstmængder.

 

iOS 18 SDK: Yderligere forbedringer

 

Selvom API’en er tilgængelig med iOS 17.4, vil der være eksklusive funktioner tilgængelige med iOS 18 SDK, som er i beta nu og forventes at blive lanceret officielt til efteråret. Med iOS 18 SDK kan udviklere forvente endnu mere fleksibilitet og kontrol over, hvordan oversættelser håndteres i deres apps.

 

Fordele ved at bruge Apple Translate API

1. Offline funktionalitet: Med on-device maskinlæringsmodeller kan oversættelser foretages uden internetforbindelse.

2. Effektiv lagerpladsbrug: Modellerne deles mellem Apple Translate og tredjepartsapps, hvilket sparer lagerplads.

3. Nem integration: API’en er designet til at være let at integrere, hvilket sparer udviklere tid og ressourcer.

 

Fremtiden for app-udvikling med Apple Translate API

Med denne nye API kan vi forvente en bølge af apps, der tilbyder bedre brugeroplevelser ved at fjerne sprogbarrierer. Uanset om det er rejseapps, undervisningsplatforme eller kommunikationsværktøjer, vil muligheden for at integrere oversættelser sømløst være en game changer.

Hos We❤️Apple.dk ser vi frem til at se, hvordan udviklere vil bruge denne nye teknologi til at skabe innovative og brugervenlige apps. Hold øje med vores blog for flere opdateringer og dybdegående analyser af Apples seneste teknologier.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar