iOS 18 Beta 2 Nu Tilgængelig: Hvad Du Kan Forvente

iOS 18 Beta 2 Nu Tilgængelig: Hvad Du Kan Forvente

Apple har netop frigivet iOS 18 beta 2 til udviklere, kun to uger efter annonceringen ved WWDC. Denne opdatering lover at bringe en række spændende nye funktioner og forbedringer til iPhone-brugere over hele verden. Her er en dybdegående gennemgang af, hvad du kan forvente i denne beta-version.

 

Nye Funktioner i iOS 18

Avanceret AI Integration

Apple har investeret betydeligt i kunstig intelligens (AI), og iOS 18 er fyldt med nye AI-funktioner. Disse inkluderer en opgraderet Siri, der nu kan drage fordel af store sprogmodeller for at give mere intelligente og kontekstuelle svar. Desuden vil der være AI-drevne funktioner i Beskeder-appen, som kan auto-fuldføre sætninger og generere svarforslag til dine beskeder og e-mails. Der er også planer om at integrere generativ AI i Apple Music for at skabe automatiske playlister og forbedre Photos-appen til billedredigering og fjernelse af objekter  .

 

Forbedret Brugeroplevelse

En af de mest bemærkelsesværdige ændringer i iOS 18 er den nye tilpasningsmulighed for startskærmen. Brugere kan nu arrangere apps og widgets på en mere fleksibel måde, hvilket giver mulighed for at udnytte skærmens plads bedre. Derudover har Kontrolcenter fået en opdatering, hvor brugerne kan tilpasse og omarrangere funktioner efter deres behov  .

 

Opdateret Photos App

Photos-appen har gennemgået en omfattende redesign, hvor den nu integrerer Bibliotek og For Dig-faner i en forenklet visning. Brugere kan også oprette og fastgøre samlinger baseret på temaer som nylige dage, rejser og personer. Live Photos og videoer vil automatisk afspille, mens du bladrer igennem dine minder .

 

Forbedrede Beskeder

Med iOS 18 kommer der betydelige forbedringer i Beskeder-appen. For første gang vil brugere kunne planlægge beskeder til senere afsendelse og bruge enhver emoji som reaktion. Desuden bliver tekstformatering som understregning, gennemstregning og fed skrift tilgængelig. Der er også støtte til RCS (Rich Communication Services), hvilket vil forbedre messaging-oplevelsen mellem iPhone og Android-brugere  .

 

Ny Passwords App

iOS 18 introducerer en dedikeret Passwords-app, som vil gøre det lettere at administrere dine adgangskoder og logins. Denne app vil være tilgængelig på tværs af alle Apple-enheder samt Windows-PC’er .

Specifikke Nye Funktioner i Beta 2

iPhone Mirroring og SharePlay Opgraderinger

En af de nye funktioner, der er tilgængelig i iOS 18 beta 2, er iPhone Mirroring. Dette gør det muligt for brugere at spejle deres iPhone-skærm til andre enheder, hvilket er nyttigt i en række scenarier som præsentationer eller deling af indhold med venner. Derudover er SharePlay blevet opdateret med nye skærmdelingsfunktioner, der gør det lettere at samarbejde og dele oplevelser i realtid  .

 

Hvordan Man Får iOS 18 Beta

iOS 18 beta 2 er i øjeblikket kun tilgængelig for registrerede udviklerbeta-testere. Apple planlægger at frigive en offentlig beta i juli, efterfulgt af en officiel offentlig udgivelse i september. For dem, der tester beta-versionen, skal man være forberedt på potentielle stabilitetsproblemer og bugs, da softwaren stadig er under udvikling.

Konklusion

iOS 18 beta 2 bringer en række nye funktioner og forbedringer, der vil forbedre brugeroplevelsen betydeligt. Fra avanceret AI-integration til en opdateret Photos-app og forbedret Kontrolcenter, er der meget at se frem til. Hold øje med flere opdateringer og nye funktioner, når vi nærmer os den offentlige udgivelse i september.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar