iOS 18 Beta 2: Nyheder og Forventninger

iOS 18 Beta 2: Nyheder og Forventninger

Apple har officielt udgivet iOS 18 beta 2 til udviklere. Denne opdatering, som kommer to uger efter den første beta, bringer en række spændende nye funktioner og forbedringer. Vi tager et kig på alt det nye i iOS 18 beta 2 og hvad du kan forvente i de kommende opdateringer.

 

iOS 18 Beta 2: Nye Funktioner og Ændringer

iPhone Mirroring

En af de største nyheder i iOS 18 beta 2 er introduktionen af iPhone Mirroring, som nu er tilgængelig for Mac-brugere med macOS Sequoia beta 2. Med denne funktion kan du spejle din iPhones skærm direkte på din Mac, inklusive notifikationer og navigationsbevægelser. Dette er dog ikke tilgængeligt i EU og Apple har allerede meldt ud, at det bliver forsinket.

SharePlay Skærmdeling

En anden vigtig opdatering er forbedringerne i SharePlay skærmdeling, som nu inkluderer muligheden for at overtage og kontrollere den anden persons skærm. Dette giver en mere interaktiv og engagerende oplevelse under skærmdeling.

 

EU App Store Ændringer

Apple har udvidet ændringerne, som blev introduceret i EU i forbindelse med DMA (Digital Markets Act), til også at omfatte iPad med iPadOS 18 beta 2. Disse ændringer inkluderer support for alternative browsermotorer, app markedspladser og mere.

Nyt App Store Ikon

Der er også en ny mørk tilstand version af App Store ikonet, som tilføjer et frisk og moderne look til din enhed.

RCS Messaging

I Indstillinger-appen under “Beskeder” er der en ny skifter til “RCS Messaging”, som ser ud til at være aktiveret som standard. Dog ser det ud til, at RCS endnu ikke er live.

 

Passwords App

Passwords-appen har nu en ny “+” ikon i nederste højre hjørne, hvilket gør det nemmere at tilføje nye loginoplysninger. Tidligere var denne knap kun tilgængelig i “Alle” menuen i appen.

 

Forventninger til Kommende Betas og Endelig Udgivelse

Selvom beta 2 introducerer nogle interessante funktioner, er det ofte beta 3, som bringer større ændringer og forbedringer baseret på feedback fra brugerne. Den offentlige beta forventes i juli, og den generelle udgivelse af iOS 18 er planlagt til september.

 

Andre Nye Funktioner i iOS 18

AI Funktioner og Siri Forbedringer

iOS 18 introducerer Apple Intelligence, som er en række AI-funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen på tværs af mange apps. Siri er blevet mere intelligent og kan nu håndtere komplekse forespørgsler og tilbyde mere præcise svar. Derudover kan AI-funktioner hjælpe med at autoudfylde beskeder, skabe playlister i Apple Music, og tilbyde avancerede redigeringsværktøjer i Fotos-appen.

 

Avancerede Beskedfunktioner

Messages-appen understøtter nu planlægning af beskeder, og Tapback-funktionen er blevet udvidet til at inkludere enhver emoji eller sticker. RCS support tilføjer en rigere medieoplevelse og mere pålidelig gruppemessaging.

 

Safari og Fotos Forbedringer

Safari introducerer Highlights, som fremhæver nøgleinformationer fra websider, og en forbedret Reader-tilstand. Fotos-appen har fået en opdatering, som gør det nemmere at organisere og navigere i dit fotobibliotek med nye visninger og autoplay af Live Photos og videoer.

 

Privatliv og Sikkerhed

iOS 18 tilbyder nye privatlivsfunktioner, som giver brugerne mere kontrol over deres data. Det er nu muligt at låse og skjule apps, hvilket sikrer, at dine private oplysninger forbliver beskyttet.

 

Konklusion

iOS 18 beta 2 bringer en række nye funktioner og forbedringer, der forbedrer brugeroplevelsen og tilbyder nye måder at interagere med din iPhone på. Med forventningerne til endnu større ændringer i kommende betas, er det en spændende tid for Apple-brugere.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar