iOS 18 har en helt ny Fotos-app, her er hvordan du tilpasser den

iOS 18 har en helt ny Fotos-app, her er hvordan du tilpasser den

Tilpas den nye Fotos app i iOS 18

Tilpas den nye Fotos app i iOS 18

Apple har introduceret en helt ny version af Fotos appen med udgivelsen af iOS 18, og den er fyldt med spændende funktioner og tilpasningsmuligheder. I denne artikel vil vi på We❤️Apple.dk gennemgå, hvordan du kan få mest muligt ud af denne imponerende opdatering.

Forbedret organisering af dine billeder

Med iOS 18 har Apple gjort det lettere end nogensinde at organisere dine fotos. Den nye Fotos app introducerer forbedrede værktøjer til at sortere og kategorisere dine billeder automatisk. For eksempel kan du nu oprette albums baseret på tid og sted, hvilket gør det nemmere at finde præcis det billede, du leder efter.

Læs mere om denne funktion på Apple Supports officielle hjemmeside.

Afsnit: Kraftfuld søgefunktion

En af de mest efterspurgte funktioner er en mere kraftfuld søgefunktion. Den nye Fotos app kan genkende ansigter, genstande, scener og endda tekst i dine billeder. Dette gør det muligt at søge efter meget specifikke billeder ved blot at beskrive dem.

Afsnit: Avancerede redigeringsværktøjer

Fotos appen i iOS 18 kommer med et væld af avancerede redigeringsværktøjer. Fra justering af lys og farve til detaljeret retouchering, kan du nu udføre næsten professionelle redigeringer direkte på din iPhone. Derudover er der tilføjet nye filtre og mulighed for at arbejde med RAW-filer.

Find flere detaljer om redigeringsmulighederne på Apples officielle iOS Fotos side.

Afsnit: Deling af albums og samarbejde

Deling af billeder med venner og familie er blevet meget nemmere med iOS 18. Du kan nu oprette delte albums, hvor inviterede personer kan tilføje deres egne billeder. Dette gør det ideelt til fester, rejser eller andre begivenheder, hvor I ønsker at samle alle minderne i ét samlet album.

For mere information om hvordan du deler albums, besøg MacRumors guide om iOS 18 Fotos funktioner.

Afsnit: Håndtering af private billeder

Apple har også gjort det lettere at beskytte dine private billeder. Med den nye Photos app kan du placere billeder i en beskyttet mappe, der kræver Face ID eller Touch ID for at åbne. Dette giver en ekstra sikkerhedslayer, som mange brugere vil sætte pris på.

Afsnit: Kunstig Intelligens (AI) integration

iOS 18 introducerer dybere integration af kunstig intelligens i Fotos appen. AI hjælper ikke kun med at organisere dine billeder, men den foreslår også automatiske forbedringer og justeringer til dine billeder baseret på indholdet og kompositionen.

Læs mere om AI integration på The Verge's artikel om iOS 18 AI funktioner.

Afsnit: Tilpas dine minder

Den opdaterede Fotos app giver dig mulighed for at tilpasse automatiske videomontager kaldet Minder. Du kan ændre musik, tilføje eller fjerne billeder og tilpasse den generelle stil for at skabe den perfekte opsummering af dine yndlingsøjeblikke.

Opdateringen til iOS 18 med den nye Fotos app er uden tvivl en af de mest omfattende opdateringer til dato. Med forbedret organisering, kraftfulde redigeringsværktøjer, avanceret AI og bedre delingsmuligheder er det en opdatering, som alle Apple-fans vil elske. For flere tips og tricks om Apples produkter, besøg We❤️Apple.dk.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar