iOS 18: Kalender App-Designændringer og Integration med Påmindelser

iOS 18: Kalender App-Designændringer og Integration med Påmindelser

Med udgivelsen af iOS 18 har Apple introduceret en omfattende opdatering til Kalender-appen, der bringer både designændringer og en eftertragtet integration med Påmindelser. Denne artikel vil dykke ned i de nye funktioner og forbedringer, som iOS 18 bringer til Kalender-appen, og hvad brugerne kan forvente.

 

Forbedret Brugergrænseflade

En af de mest markante ændringer i Kalender-appen er den opdaterede brugergrænseflade. I månedsvisningen vises måneden nu med store fede bogstaver øverst til venstre. Listen over begivenheder er blevet erstattet af en ny knap, der giver brugerne mulighed for at vælge mellem Compact, Stacked, Details og List visninger.

details calendar view

Compact View: Denne visning ligner den standardvisning, som brugerne kender fra iOS 17, hvor begivenheder er markeret med prikker. Farverne på prikkerne indikerer nu, hvilken kalender de tilhører.

 

Stacked View: I denne visning vises hver dags begivenheder som lange, tynde piller oven på hinanden, hvilket giver et klart overblik over dagens aktiviteter.

 

Details View: Denne nye visning viser titlen på hver begivenhed for hele måneden. En ekstra funktion her er muligheden for at bruge klem for at zoome ind og ud, hvilket skaber mere eller mindre plads mellem dagene for at vise flere detaljer. Denne handling skifter også gradvist mellem Compact, Stacked og Details visninger.

 

List View: Denne visning er velkendt for brugerne og viser måneden med de valgte dages begivenheder listet nedenfor.

reminders in calendar

Forbedret Dagsvisning

I dagens visning kan brugerne nu skifte mellem en enkelt dags visning og en multi-dags visning. Multi-dags visningen giver detaljer om alle dagens begivenheder samt eventuelle kommende begivenheder for den følgende dag.

 

Integration med Påmindelser

En af de mest efterspurgte funktioner er nu blevet en realitet med integrationen af Påmindelser i Kalender-appen. Når du trykker på + ikonet i øverste højre hjørne, vises et “Ny” kort, hvor du kan skifte mellem “Begivenhed” og “Påmindelse” faner. Påmindelser vises nu i dine kalendervisninger, hvor du kan markere dem som fuldførte.

Når du trykker på en påmindelse, får du en detaljeret skærm med påmindelsen, der inkluderer den tilhørende liste samt et link til at se denne påmindelse i Påmindelser-appen. Der er også en Rediger-knap i øverste højre hjørne af påmindelsesdetaljerne, der giver dig mulighed for at ændre alt ved påmindelsen, uden at du behøver at forlade Kalender-appen.

 

Tilgængelighed og Feedback

iOS 18 er i øjeblikket i beta for medlemmer af Apple Developer Program, med en offentlig beta, der følger i juli. Opdateringen forventes at blive bredt tilgængelig i september, men det skal bemærkes, at Apple altid kan foretage ændringer i Kalender-appen baseret på feedback, inden den endelige udgivelse.

Med disse nye funktioner og forbedringer ser det ud til, at iOS 18 bringer en væsentlig opgradering til Kalender-appen, hvilket gør det lettere og mere intuitivt for brugerne at administrere deres tid og opgaver. Besøg We❤️Apple.dk for at holde dig opdateret med de nyeste Apple-nyheder og opdateringer.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar