iOS 18: Sådan ændrer du låseskærmskontroller på iPhone

iOS 18: Sådan ændrer du låseskærmskontroller på iPhone

iOS 18 introducerer flere tilpasningsmuligheder end nogensinde før, og en af de nye muligheder er evnen til at ændre låseskærmskontrollerne på din iPhone. Med over 50 muligheder til at erstatte lommelygte- og kameraknappen er der nu en fleksibilitet, som mange brugere vil sætte pris på. Her er en detaljeret guide til, hvordan du ændrer dine låseskærmskontroller, og hvilke fordele det giver.

 

Hvad er nyt i iOS 18?

iOS 18 giver dig mulighed for at ændre de nederste knapper på låseskærmen til at udføre forskellige funktioner såsom at starte apps, aktivere tilgængelighedsfunktioner, ændre indstillinger og meget mere. Den mest kraftfulde måde at bruge denne nye funktion på er ved at placere en genvejsknap til en eller begge kontroller. Med Genveje-appen kan du skabe en knap, der kan gøre næsten hvad som helst.

Denne fleksibilitet er en fantastisk tilføjelse til låseskærms-widgets og Action-knappen på iPhone 15 Pro/Max.

 

Sådan ændrer du låseskærmskontroller på iPhone i iOS 18


Følg disse trin for at ændre dine låseskærmskontroller:

1. Sørg for, at du kører iOS 18 beta på din iPhone.
2. Lang tryk på din iPhone låseskærm.
3. Tryk på Tilpas under den låseskærm, du vil ændre.
4. Tryk på Låseskærm.
5. Tryk på lommelygte- eller kameraikonet for at fjerne dem.
6. Tryk på + ikonet for at tilføje en ny låseskærmskontrol.
7. Tryk på Udført i øverste højre hjørne for at indstille dine nye kontroller.

For dem med en iPhone 15 Pro/Max med en Action-knap, kan du finde en ny Kontroller-mulighed i Indstillinger > Action-knap, der inkluderer mange af de nye låseskærmsknapmuligheder.

Tips til låseskærmskontroller


• Hvis du stadig vil have hurtig adgang til kameraet, men vil ændre kameraknappen på låseskærmen, kan du stadig swipe fra højre til venstre for at åbne den med det samme (eller programmere din Action-knap til Kamera på iPhone 15 Pro/Max).Visuel Guide til Ændring af Låseskærmskontroller


Efter at du har trykket på lommelygte- og kameraikonerne med minusikonet, kan du trykke på + ikonet for at tilføje dine nye kontroller. Du kan swipe gennem de 61 muligheder eller bruge den praktiske søgefelt øverst. Når du har foretaget dine valg, skal du trykke på Udført i øverste højre hjørne og derefter trykke på din låseskærm en sidste gang. Så er du klar!

 

Flere Nyheder i iOS 18


• Skjul app- og widgetnavne på din startskærm: iOS 18 giver dig endelig mulighed for at skjule app- og widgetnavne på din startskærm. Dette giver et renere og mere minimalistisk udseende.
• Opgraderet lommelygte: Den opgraderede iPhone lommelygte i iOS 18 er endnu lysere og kan nu justeres mere præcist.
• Omdesignet Indstillinger app: Indstillinger appen i iOS 18 har fået et helt nyt design, der gør det lettere at navigere og finde de indstillinger, du har brug for.
• Ny Adgangskode-app: Den nye Adgangskode-app i iOS 18 gør det nemmere at administrere dine adgangskoder og sikre dine konti.
• Øjesporing på iPhone: iOS 18 introducerer også øjesporing, som kan bruges til at navigere på din iPhone uden at røre ved skærmen.

Tak fordi du læste vores guide til, hvordan du ændrer låseskærmsknapper på iPhone i iOS 18! For flere detaljer og nyheder om iOS 18 og andre Apple-produkter, besøg We❤️Apple.dk.
Tilbage til blog

Indsend en kommentar