macOS Sequoia: Nyheder og Funktioner

macOS Sequoia: Nyheder og Funktioner

macOS Sequoia er den nyeste opdatering fra Apple, og den bringer en række spændende funktioner og forbedringer til Mac-brugere. En af de mest bemærkelsesværdige tilføjelser er “Headphone Accommodations”, som nu gør det muligt at tilpasse lydoplevelsen med AirPods og Beats hovedtelefoner direkte på Mac.

 

Headphone Accommodations på Mac

Siden iOS 14 har iPhone- og iPad-brugere kunnet tilpasse deres lydoplevelse med AirPods og Beats hovedtelefoner ved hjælp af Headphone Accommodations-funktionen, som forstærker svage lyde og justerer bestemte frekvenser efter brugerens behov. Med macOS Sequoia er denne funktion nu også tilgængelig på Mac. Brugere, der kører den nyeste beta-version af macOS Sequoia, kan finde Headphone Accommodations-indstillingerne i Systemindstillinger > Tilgængelighed > Lyd  .

 

Kompatible Hovedtelefoner

Headphone Accommodations fungerer med følgende hovedtelefoner:

AirPods Pro (1. og 2. generation)

AirPods (2. og 3. generation)

AirPods Max

Apple EarPods (med 3,5 mm jackstik eller Lightning-konnektor)

Powerbeats

Powerbeats Pro

Beats Solo Pro

Beats Fit Pro

Beats Studio Pro

Beats Solo 4

Beats Solo Buds  .

 

Flere Funktioner i macOS Sequoia

macOS Sequoia bringer også nye måder at udnytte Continuity-funktionerne mellem Mac og iPhone på. Brugere kan nu ikke kun spejle deres iPhone-skærm på deres Mac, men også interagere med iPhone-skærmen direkte fra Mac’en. Dette åbner op for en mere integreret og sømløs oplevelse mellem enhederne .

 

En anden stor nyhed er den selvstændige Passwords app, som gør det nemt for brugere at administrere deres adgangskoder uden behov for tredjepartsapps. Denne app synkroniseres problemfrit mellem Apple-enheder via iCloud, og den er også tilgængelig på Windows via iCloud for Windows  .

 

Apple Intelligence: Fremtidens AI på Mac

Apple Intelligence, dybt integreret i macOS Sequoia, introducerer avancerede AI-baserede funktioner til Mac. Brugere kan nu benytte systemomfattende værktøjer som omskrivning, korrekturlæsning og opsummering af tekst i applikationer som Mail, Notes og Pages, samt i tredjepartsapps. Disse værktøjer hjælper med at forbedre produktiviteten og kvaliteten af skriftlig kommunikation .

 

Tilgængelighed og Offentlig Udgivelse

 

macOS Sequoia vil være tilgængelig for offentligheden til efteråret. En udviklerforhåndsvisning er allerede tilgængelig, og en offentlig beta udgives næste måned .

Tilbage til blog

Indsend en kommentar