Ny iOS 18 API Bringer AirPods Opsætningsoplevelse til Tredjeparts Tilbehør

Ny iOS 18 API Bringer AirPods Opsætningsoplevelse til Tredjeparts Tilbehør

Apple har altid været kendt for at tilbyde sømløse oplevelser, og deres AirPods er ingen undtagelse. Introduktionen af AirPods i 2016 revolutionerede, hvordan vi parrede trådløse tilbehør med vores iPhones og iPads. Nu med iOS 18 udvider Apple denne intuitive opsætningsproces til tredjeparts tilbehør gennem en ny API kaldet AccessorySetupKit.

 

Hvad er AccessorySetupKit?

AccessorySetupKit er en ny API i iOS 18, der tillader tredjepartsproducenter at tilbyde samme lette opsætningsoplevelse, som vi kender fra AirPods og AirTag. Når en iPhone eller iPad med iOS 18 og den rette app opdager et kompatibelt tilbehør, vil en popup automatisk vises for at bekræfte parringen. Et enkelt tryk, og systemet håndterer al nødvendigt Bluetooth- eller Wi-Fi-forbindelse, uden at brugeren manuelt skal give tilladelser.

 

Fordele ved den nye API

1. Enkel Opsætning: Brugere behøver ikke længere manuelt at navigere gennem Bluetooth- og Wi-Fi-indstillinger for at parre deres tilbehør. Dette gør hele processen hurtigere og mere brugervenlig.

2. Forbedret Integration: Med AccessorySetupKit kan tredjeparts tilbehør opnå en integration, der tidligere kun var forbeholdt Apple-produkter. Dette kan inkludere alt fra hovedtelefoner til smart home-enheder.

3. Automatiserede Tilladelser: Brugere vil ikke længere skulle give individuelle tilladelser til Bluetooth og Wi-Fi for hvert enkelt tilbehør. Dette håndteres automatisk af systemet.

 

Nye Muligheder med iOS 18

Udover AccessorySetupKit introducerer iOS 18 også andre spændende opdateringer, som giver udviklere flere værktøjer til at skabe en mere tilpasset brugeroplevelse. For eksempel kan udviklere nu lave deres egne kontrolcenter-toggles, hvilket gør det muligt at styre app-funktioner direkte fra kontrolcenteret uden at åbne appen . En anden stor nyhed er LockedCameraCapture API, som giver tredjeparts kamera-apps de samme privilegier som Apples egen Kamera-app, når de tilføjes til låseskærmen .

 

Hvad kan vi forvente?

Mens AccessorySetupKit og de andre nye API’er i iOS 18 tilbyder spændende muligheder, vil det kræve, at både tredjeparts apps og tilbehør opdateres for at understøtte disse funktioner. Vi kan forvente at se disse opdateringer blive implementeret i løbet af efteråret, når iOS 18 officielt lanceres. En betaversion af iOS 18 er allerede tilgængelig for udviklere, og en offentlig beta vil blive frigivet næste måned.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar