Nye Funktioner på Vej til Apples Tjenester til Efteråret

Nye Funktioner på Vej til Apples Tjenester til Efteråret

Til efteråret 2024 vil Apple lancere en række spændende nye funktioner på tværs af deres tjenester med udgivelsen af iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia, watchOS 11, visionOS 2 og tvOS 18. Disse opdateringer sigter mod at forbedre brugeroplevelsen og tilbyde endnu flere muligheder for brugerne. Lad os dykke ned i, hvad vi kan forvente.

 

Udforsk Vandreruter med Apple Maps

Apple Maps bliver endnu bedre til efteråret med introduktionen af vandreruter i nationalparker i USA og muligheden for at lave egne gåture. Brugere kan filtrere vandreruter efter længde, højdemeter og rutetype, og de kan gemme disse ruter til offline brug. Dette giver både turister og lokale mulighed for at planlægge alt fra korte gåture til heldagsudflugter i nye byer. Derudover kan man gemme sine favoritsteder og tilføje personlige noter i det nye “Places Library”  .

 

Fleksibilitet med Apple Pay

Apple Pay introducerer flere muligheder for fleksibel betaling. Brugere kan nu indløse bonuspoint og betale i afdrag, når de handler online eller i appen. Dette rulles ud i flere markeder, herunder USA, Australien, Spanien og Storbritannien. Funktionen gør det muligt at anvende bonuspoint fra kreditkort og benytte sig af afdragsbetaling direkte gennem Apple Pay. En anden spændende nyhed er “Tap to Cash”, som gør det muligt at overføre penge ved at holde to iPhones sammen  .

 

Redesignet Apple Fitness+

Apple Fitness+ får en stor opdatering med en ny brugeroplevelse, der gør det lettere at finde og gemme favorittræninger og meditationer. Nye funktioner som “For You” giver personlige anbefalinger, mens “Explore” hjælper brugerne med at opdage nye aktiviteter. Derudover er der forbedringer i søgefunktionen, så man hurtigt kan finde træninger baseret på aktivitetstype, træner, varighed og favoritmusik  .

 

Forbedret Apple Music og Podcasts

Apple Music får nye funktioner, som gør det muligt at dele musikoplevelser via SharePlay, selv med dem uden et Apple Music-abonnement. Desuden introduceres “Music Haptics”, som giver døve og hørehæmmede mulighed for at opleve musik gennem taktile vibrationer. Apple Podcasts får et opdateret “Now Playing”-design med støtte for episodekunst, hvilket giver lytterne en mere visuel og interaktiv oplevelse  .

 

Opdateret Apple TV og iCloud

Apple TV+ introducerer funktionen “InSight”, der viser information om skuespillere, karakterer og musik i realtid. Desuden forbedrer “Enhance Dialogue” stemmeklarheden ved hjælp af maskinlæring. For iCloud Mail kommer der nye kategorier til at organisere e-mails bedre, og iCloud-indstillingerne får et nyt design, som gør det lettere at administrere sikkerhedskopier og personlige anbefalinger  .

 

Sammenfatning

De nye funktioner til Apples tjenester til efteråret 2024 ser ud til at gøre livet lettere og mere fornøjeligt for brugerne. Fra fleksible betalingsmuligheder i Apple Pay til personaliserede træningsanbefalinger i Apple Fitness+ og en mere interaktiv oplevelse med Apple Music og Podcasts, er der meget at se frem til. Husk at følge med på We❤️Apple.dk for de nyeste opdateringer og detaljer.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar