Philips annoncerer ny generation Hue Play boks med HDMI 2.1 og nye lyseffekter

Philips annoncerer ny generation Hue Play boks med HDMI 2.1 og nye lyseffekter

Philips Hue Play opdateres med HDMI 2.1 og nye effekter

Philips Hue Play opdateres med HDMI 2.1 og nye effekter

Den nyeste opdatering af Philips Hue Play bringer spændende nyheder med sig. Denne gang har Philips virkelig lyttet til brugernes ønsker og tilføjet HDMI 2.1 samt nye, forbløffende lyseffekter. Men hvad betyder det for dig som bruger? Dyk med os ned i detaljerne og find ud af, hvad du kan forvente af den seneste generation af Philips Hue Play.

HDMI 2.1: Hvad betyder det?

Med tilføjelsen af HDMI 2.1 tilbyder den nye generation af Philips Hue Play en række fordele. HDMI 2.1 giver dig mulighed for at nyde højere båndbredde, hvilket er essentielt for at kunne håndtere højere opløsninger og hurtigere opdateringshastigheder. Det betyder, at din underholdning ikke bare vil se bedre ud, men også fungere glattere. Læs mere om HDMI 2.1 her.

Forbedrede lyseffekter og funktioner

Den nye Hue Play boks kommer også med forbedrede lyseffekter, der kan gøre din hjemmebiograf- eller gaming-oplevelse endnu mere medrivende. Med evnen til at synkronisere lyset med billedet på din skærm, kan du forvente en langt mere dynamisk og engagerende oplevelse. Klik her for at læse detaljer om de nye lyseffekter.

Kompabilitet med din nuværende opsætning

En af de mest markante fordele ved den nye Hue Play boks er dens kompatibilitet med dine eksisterende enheder. Uanset om du har en ældre version af Hue-systemet eller er ny på markedet, vil denne boks fungere perfekt med dine nuværende opsætninger. Det er gode nyheder for dem, der ønsker at udvide uden at skulle investere massivt i nyt udstyr. Du kan se en komplet guide til opsætning her.

Hvorfor vælge Philips Hue Play?

Med markedet fyldt med forskellige valgmuligheder for smart lighting, skiller Philips Hue Play sig ud af flere årsager. Dets nye HDMI 2.1 funktioner og avancerede lyseffekter gør det til et førsteklasses valg for dem, der ønsker den bedste audiovisuelle oplevelse. Læs en fuld anmeldelse af Philips Hue Play her.

Hvornår kan du få fat i den nye boks?

For dem, der allerede er begejstrede og klar til at opgradere deres nuværende setup, vil den nye Philips Hue Play boks være tilgængelig snart. Hold øje med releases fra Philips og forhandlere som We❤️Apple.dk for at sikre, at du er en af de første, der får den nye enhed hjem. Besøg We❤️Apple.dk for flere opdateringer.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar