Selv udviklere på kigge langt efter den store Siri opdatering

Selv udviklere på kigge langt efter den store Siri opdatering

Når iOS 18 lander, kommer vi til at opleve en af de mest betydelige opgraderinger af Siri nogensinde. Men trods spændingen må vi væbne os med tålmodighed, for de mest markante forbedringer af Siri vil først blive tilgængelige i foråret 2025. Lad os dykke ned i, hvad denne opgradering indebærer, og hvad vi kan forvente os af Siri fremover.

 

Siri Bliver Mere Menneskelig og Kontekstuel

En af de mest spændende nyheder er, at Siri vil få en langt mere menneskelig forståelse af kontekst. Det betyder, at Siri endelig vil kunne håndtere komplekse og naturlige kommandoer som:

 

“Send billederne fra festen i lørdags til Josh.”

“Sæt en påmindelse for—nej vent, sæt en alarm til 5 minutter. Faktisk, gør det til 10 minutter.”

“Tænd lyset i soveværelset,” efterfulgt af, “Og dæmp det til 50%.”

 

Denne evne til at forstå og følge op på tidligere kommandoer gør Siri langt mere brugbar i hverdagen  .

 

Integration med ChatGPT

En anden stor nyhed er, at Siri vil integrere ChatGPT’s videnbase. Dette betyder, at Siri kan trække på ChatGPT’s omfattende viden for at svare på komplekse spørgsmål, som går ud over Siris nuværende kapaciteter. Denne integration kræver brugerens tilladelse, men vil efterfølgende fungere sømløst og give adgang til dybdegående information uden behov for at skifte mellem apps  .

 

Nye Måder at Aktivere Siri

Med iOS 18 kan Siri aktiveres ved at dobbelttrykke på bunden af din iPhone eller iPad, hvor Home-indikatoren er placeret. Dette gør det nemmere at lave forespørgsler uden at tale højt, hvilket kan være nyttigt i mange situationer. Når du bruger stemmekommandoer, vil Siri nu fremstå som et lysende bånd rundt om skærmens kanter, hvilket erstatter den tidligere flydende Siri-ikon .

 

Forbedringer i Personlig Assistent-funktioner

Med Apple Intelligence bliver Siri endnu bedre til at fungere som en personlig assistent. Siri vil nu kunne forstå og handle på kontekstuelle informationer fra din enhed, som beskeder, emails eller sange, du har lyttet til. Dette betyder, at du kan bede Siri om at “Hente den artikel om Malibu fra min læseliste” eller “Send billederne fra festen til Josh” og Siri vil vide præcis, hvad du mener .

 

Lanceringsplan og Beta-tilgængelighed

Selvom iOS 18 bliver lanceret til efteråret, vil de mest avancerede Siri-funktioner først være tilgængelige i en betaversion i januar 2025 for udviklere. Den offentlige udrulning af disse funktioner forventes at ske omkring foråret 2025 som en del af en iOS 18.4-opdatering  .

 

Andre Nøglefunktioner i iOS 18

Udover Siri-opgraderingerne byder iOS 18 også på en række andre spændende funktioner drevet af Apple Intelligence:

 

Writing Tools: Mulighed for at omskrive, korrekturlæse og opsummere tekst på tværs af forskellige apps.

Image Playground: Skab sjove billeder på få sekunder med stilarter som animation, illustration eller skitse.

Memories i Fotos: Lav historier baseret på dine fotos og videoer med automatisk genererede temaer og kapitler  .

 

Ekspertvurdering og Fremtidsperspektiver

Ifølge eksperter kan denne opgradering af Siri og introduktionen af Apple Intelligence føre til en betydelig stigning i iPhone-salg. Apple forventer, at mange brugere vil opgradere deres enheder for at få adgang til de nye AI-funktioner, hvilket kan skabe en ny supercyklus for iPhone-salg .

 

Konklusion

Selvom vi skal vente lidt længere på de fulde fordele ved den nye Siri, er det klart, at Apple har store planer for at gøre Siri mere intelligent og brugbar end nogensinde før. Hold øje med opdateringer fra We❤️Apple.dk for de seneste nyheder og analyser om iOS 18 og Siri-opgraderingen.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar