Siri kan aktivere Night Shift på Apple Watch

Siri kan aktivere Night Shift på Apple Watch

En skjult funktion på Apple Watch

En spændende nyhed for Apple Watch-brugere: Siri kan nu aktivere Night Shift på din Apple Watch. Dette blev for nylig opdaget af en bruger på Reddit. Ved at bede Siri om at tænde for Night Shift, vil skærmen tage en dæmpet, gul nuance, der reducerer eksponeringen for blåt lys  .

 

Hvad er Night Shift?

Night Shift er en funktion, der først blev introduceret på iOS-enheder for at reducere mængden af blåt lys, som skærmen udsender om aftenen. Dette hjælper med at forbedre søvnkvaliteten ved at mindske den stimulering, som blåt lys kan give. Funktionen er nu også tilgængelig på Apple Watch, men kun via Siri .

 

Sådan aktiveres Night Shift

Aktivering af Night Shift på Apple Watch kan kun gøres gennem Siri. Der er ingen mulighed for at aktivere funktionen i Apple Watch-indstillingerne eller andre steder på enheden. Siri nævner planlægning af Night Shift i indstillingsappen, men dette er ikke en mulighed i den nuværende version af watchOS 10 eller watchOS 11 .

 

Kompatibilitet og tilgængelighed

Night Shift ser ud til at være en ny funktion, der muligvis er knyttet til watchOS 11, men den er ikke begrænset til enheder, der kører watchOS 11. Funktionen blev testet og fungerede på en Apple Watch Series 9 med watchOS 10 installeret. Dog ser det ud til, at funktionen ikke er tilgængelig på ældre modeller som Series 5 og lavere .

 

Fremtidige opdateringer

Muligheden for at aktivere Night Shift uden en tilhørende indstilling antyder, at det kan være en funktion, der ved en fejl er blevet introduceret, og en egentlig knap til at aktivere denne funktion kan komme i en fremtidig opdatering af watchOS 11 eller en kommende opdatering af watchOS 10 .

Tilbage til blog

Indsend en kommentar