Hurtig levering og gratis retur

Apple Watch er kendt for at revolutionere vores trænings- og sundhedsvaner, og med lanceringen af watchOS 11 bliver dette endnu mere udtalt. En af de mest spændende nyheder i denne opdatering er integrationen af ‘Check In’ funktionen, der nu også understøtter outdoor workouts. Denne funktion, der oprindeligt blev introduceret i iOS 17, tilbyder nu endnu mere sikkerhed og bekvemmelighed for brugere af Apple Watch. Lad os dykke ned i, hvad denne nye funktion indebærer, og hvordan den kan forbedre din træningsoplevelse.

 

Hvad er ‘Check In’?

‘Check In’ funktionen blev først introduceret i iOS 17 og gav brugere mulighed for at lade deres kære vide, at de er kommet sikkert hjem. Med watchOS 11 er denne funktion nu også tilgængelig på Apple Watch, hvilket betyder, at du kan bruge den direkte fra dit håndled, både i Beskeder appen og Træning appen.

 

Hvordan virker ‘Check In’ i outdoor workouts?

Når du starter en træning, kan du nu swipe til højre og vælge ‘Check In’ muligheden. Dette giver dig mulighed for at informere en pårørende om, at du er på vej ud på en træningstur, og funktionen vil automatisk sende en besked, når du er tilbage. Hvis noget uventet sker, og du bliver forsinket, vil ‘Check In’ automatisk underrette din kontaktperson med din placering, den rute du tog, din iPhones batteriniveau og mobilservice status  .

 

Fordelene ved ‘Check In’

Denne funktion tilbyder en ekstra sikkerhed for dem, der træner udendørs, især på tidspunkter hvor det kan være mørkt, eller ruter der ikke er velkendte. For dem der er vant til Garmin’s LiveTrack eller Strava Beacon, vil denne funktion føles bekendt, men nu integreret direkte med Apple’s økosystem, hvilket gør det nemt at bruge uden at skulle skifte mellem forskellige apps .

 

Yderligere opdateringer i watchOS 11

Ud over ‘Check In’ funktionen, bringer watchOS 11 en række andre nyttige opdateringer:

 

1. Træningsbelastning: En ny funktion der måler intensiteten og varigheden af dine træninger over tid, hvilket hjælper med at forstå kroppens belastning og planlægge fremtidige træninger mere effektivt .

2. Smart Stack Widgets: Den nye Smart Stack er endnu mere intelligent, med widgets der tilpasser sig baseret på tid, sted og daglige rutiner. Dette inkluderer alt fra vejrudsigter til oversættelsesværktøjer, der kan hjælpe dig, når du rejser  .

3. Photos Watch Face: Ved hjælp af maskinlæring kan denne funktion analysere dine fotos og vælge de bedste til dit ur ansigt, hvilket skaber en personlig og visuelt tiltalende oplevelse hver gang du løfter håndleddet .

4. Turn-by-Turn Rutevejledning: Apple Maps er nu integreret med turn-by-turn vejledning til vandre- og gåture, inklusive ruter i amerikanske nationalparker, som kan gemmes offline og navigeres direkte fra dit ur .

5. Forbedret graviditets tracking: Cycle Tracking appen tilbyder nu detaljerede indsigter under graviditeten, inklusiv hjerteslagsdata og gestationsalder, hvilket giver et omfattende overblik over graviditetsforløbet .

 

Konklusion

watchOS 11’s ‘Check In’ funktion er en fantastisk tilføjelse til Apple Watch, der yder ekstra sikkerhed og bekvemmelighed for dem, der træner udendørs. Med yderligere funktioner som træningsbelastning, intelligente widgets og forbedret graviditets tracking, cementerer denne opdatering Apple Watch’s position som en uundværlig trænings- og sundhedsgadget. Vi hos We❤️Apple.dk ser frem til at teste disse nye funktioner og dele vores erfaringer med jer.

Seneste nyheder

View all

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Den seneste nyhed på tech-scenen er, at Qualcomm planlægger at opkøbe Intel. Dette enorme skridt kommer på et tidspunkt, hvor PC-producenter i stigende grad bevæger sig væk fra x86-arkitekturen mod ARM. Men hvad betyder dette egentlig for markedet, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Velkommen til en dybdegående analyse af denne potentielle fusion, og hvorfor det er af stor betydning for både PC- og chip-industrien.

Read more

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

Med lanceringen af iOS 18 er der kommet en række nye og spændende funktioner, herunder mulighederne for at låse og skjule apps på din iPhone. I denne artikel på We❤️Apple.dk vil vi gennemgå trin-for-trin hvordan du gør. Vi dækker alt fra opsætning til praktisk brug, så du er godt klædt på til at beskytte dine private data.

Read more

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er blevet opdateret til iOS 18 med tonede ikoner og widgets, der giver en mere intuitiv og æstetisk oplevelse. Opdateringen byder også på forbedret brugervenlighed, kompatibilitet med eksisterende data og integration med andre sundheds- og fitnessapps. Læs mere om opdateringen hos We❤️Apple.dk.

Read more