Mini-Guide-Udvid-din-Apple-Health-data-med-smarte-blodtryksmålere We❤️Apple.dk

Mini Guide: Udvid din Apple Health data med smarte blodtryksmålere

Apple har gennem årene betydeligt udvidet Health-appen på iPhone med funktioner til at spore vægt, fitness og meget mere. Tidligere på året præsenterede vi de bedste smarte vægte til synkronisering af vægt med en iPhone, og med iPadOS 17 er Health-appen nu også tilgængelig på iPad. En anden vigtig måling, der kan integreres med Apples Health-app, er blodtryk. Her er nogle af de bedste muligheder på markedet for at synkronisere blodtryksdata med Health-appen på din iPhone.

 

Sådan fungerer det

HealthKit er en ramme, som Apple tilbyder, der tillader tredjepartsudviklere at integrere data i Health-appen. For eksempel kan kalorietracking-apps dele data med Health-appen til ernæringsovervågning, og smarte vægte kan synkronisere data til Health-appen til overvågning af din vægt. Målet med Apple Health-appen er at være en samlet platform for alle dine sundhedsdata, hvilket gør det nemt at se tendenser over tid, forbedringer og meget mere for alle dine sundhedsdata.

OMRON Evolv

En af de nyeste tilføjelser til denne guide er OMRON Evolv Bluetooth blodtryksmåleren, som er en fremragende mulighed. Den synkroniseres nemt med Apple Health og giver utroligt præcise målinger. Den har et elegant, alt-i-en design med en letlæselig skærm og klare knapper. OMRON Evolv er designet til at eliminere interferens fra bevægelse for mere præcise, klinisk nøjagtige målinger.

Den er tilgængelig på Amazon og er ofte på tilbud, hvilket gør den til et godt køb sammenlignet med andre muligheder  .

Withings BPM Connect

Withings BPM Connect er en anden stærk kandidat, især hvis du leder efter en friktionsfri oplevelse. Denne blodtryksmåler integreres med Withings Health Mate-applikationen og Apple Health, og synkroniserer data til din iPhone via Wi-Fi eller Bluetooth. Batteriet holder op til seks måneder på en enkelt opladning, og enheden er kendt for sin pålidelighed og brugervenlighed.
Den er FDA-godkendt og overholder europæiske medicinske standarder, hvilket sikrer nøjagtige målinger  .

Plus, du kan nemt parre den med Withings Body+ Smart Scale for at få en smidig integration mellem Withings og Apple Health.

Withings BPM Connect: Køb på Amazon

Withings Body+ Smart Scale: Køb på Amazon

 

Budgetmuligheder

For dem, der leder efter en budgetvenlig mulighed, er iHealth Track Smart en god mulighed. Den tilbyder Bluetooth-forbindelse og integration med Apple Health til en pris under DKK350. Denne enhed er ofte på tilbud, hvilket gør den til et godt valg for prisbevidste forbrugere.

 

Konklusion

Der er mange gode muligheder for smarte blodtryksmålere, der kan synkronisere med Apple Health. Uanset om du vælger OMRON Evolv, Withings BPM Connect, QardioArm eller en budgetmulighed som iHealth Track Smart, vil du være i stand til at holde styr på dit blodtryk på en bekvem og pålidelig måde. Del gerne dine egne anbefalinger i kommentarfeltet nedenfor.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.