Kort fortalt
Life Tracker bruger ikke annoncer, tredjeparts analytics eller eksterne tracking-servere. Appens formål er at hjælpe brugeren med at logge og forstå egne hverdagsdata.
Life Tracker kan indeholde følsomme familie-, hverdags- og helbredsrelaterede noter. Derfor er appen designet local-first med Apple-tjenester som iCloud, CloudKit, HealthKit og StoreKit, når brugeren vælger dem.
Life Tracker bruger ikke annoncer, tredjeparts analytics eller eksterne tracking-servere. Appens formål er at hjælpe brugeren med at logge og forstå egne hverdagsdata.
Life Tracker udgives af We❤️Apple ved Nikolaj Lysgaard, Danmark. Spørgsmål om privatliv, supportdata eller sletning kan sendes til os.
Life Tracker er et struktureret lognings- og indsigtværktøj. Appen diagnosticerer ikke sygdomme, ændrer ikke behandling og erstatter ikke læge, psykolog eller anden professionel rådgivning.
Life Tracker gemmer appdata lokalt på enheden. Det gør almindelig tracking hurtig og privat, også når netværket ikke er perfekt.
Hvis iCloud sync eller iCloud sharing bruges, gemmes og synkroniseres relevante Life Tracker-data via Apples iCloud/CloudKit-tjenester på den Apple-konto, brugeren anvender. Deling sker kun med de personer, brugeren inviterer eller accepterer.
Apple Health-integration er valgfri. Når brugeren giver tilladelse, kan Life Tracker læse relevante Health-data som eksempelvis søvn, skridt, distance eller andre understøttede målinger for at vise kontekst og sammenhænge i appen.
In-app purchases, abonnementer, familie-deling af køb og restore purchases håndteres af Apple via StoreKit og App Store. Life Tracker modtager kun den nødvendige købsstatus for at låse funktioner op i appen.
Widgets og Apple Watch kan bruge lokale Life Tracker-snapshots og app-gruppedata, så brugeren kan se eller logge hurtigt. Disse data bruges kun til Life Tracker-oplevelsen.
Når du kontakter support, behandler vi kun de oplysninger, du selv vælger at sende. Supportdata bruges til at svare på henvendelsen og fejlfinde appen.
Lokale Life Tracker-data kan slettes i appen, når den relevante profil, tracker eller entry slettes. Hvis appen fjernes fra enheden, fjernes de lokale appdata også fra den enhed. iCloud-data kan være knyttet til brugerens iCloud-konto og Apples iCloud-indstillinger.
Du kan rette og slette egne profiler, trackere og entries i appen. Du kan kontakte os for indsigt, rettelse eller sletning af oplysninger, vi behandler uden for din enhed, eksempelvis supporthenvendelser.
Privatlivspolitikken opdateres, når Life Tracker får nye datakilder, nye tilladelser eller væsentlige ændringer i sync, sharing, HealthKit, køb eller supportflow.
Senest opdateret: 16. august 2026.