Hurtig levering og gratis retur

Nye regler i App Store: Udviklerens detaljer i EU

Nye regler i App Store: Udviklerens detaljer i EU

En vigtig opdatering fra Apple

Apple har annonceret, at App Store i EU snart vil vise udviklerens adresse og telefonnummer. Denne ændring er en del af en større indsats for at øge gennemsigtigheden og sikkerheden for brugerne. For mere om dette kan du tjekke EU's officielle side.

En ændring drevet af nye EU-regler

Disse nye regler fra Apple er i overensstemmelse med de seneste EU-bestemmelser, der kræver mere gennemsigtighed fra teknologivirksomheder. Det forventes, at denne nye politik vil hjælpe brugerne med at få bedre indsigt i, hvem der står bag de apps, de bruger.

Hvad betyder det for udviklere?

For udviklere vil dette betyde ekstra skridt i registreringsprocessen. De vil nu blive bedt om at angive deres adresse og telefonnummer, som derefter vil blive vist offentligt i App Store. Besøg Apple Developer for mere information om denne nye procedure.

Beskyttelse af persondata

Mange udviklere kan være bekymrede for, hvordan denne foranstaltning vil påvirke deres privatliv. Apple har bekræftet, at de vil sikre, at alle data bliver beskyttet i overensstemmelse med GDPR. Udviklerne har mulighed for at bruge en firmadresse og en virksomhedstelefonnummer i stedet for personlige oplysninger.

Etablering af tillid blandt brugere

Fra et forbrugersynspunkt er dette en positiv udvikling. Det vil lette identifikationen af appudbydere og dermed øge tilliden til de apps, der downloades. Brugerne kan nu få bedre indsigt i, hvem der står bag deres yndlingsapps.

Forberedelse til ændringerne

We❤️Apple.dk anbefaler, at udviklere begynder at forberede sig på denne ændring ved at opdatere deres kontaktoplysninger på deres Apple Developer-konti. Dette vil sikre en glidende overgang, når de nye regler træder i kraft. For de seneste opdateringer kan du følge os på We❤️Apple.dk.

Implementeringsdato og fremtidige udsigter

Ændringerne forventes at blive fuldt implementeret inden udgangen af dette år. Apple har endnu ikke givet en nøjagtig dato, men udviklerne bør holde øje med annonceringer fra Apple for at sikre, at de overholder reglerne inden for tidsrammen.

For mere information og seneste opdateringer om App Store og andre Apple-nyheder, besøg We❤️Apple.dk.

Seneste nyheder

View all

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Den seneste nyhed på tech-scenen er, at Qualcomm planlægger at opkøbe Intel. Dette enorme skridt kommer på et tidspunkt, hvor PC-producenter i stigende grad bevæger sig væk fra x86-arkitekturen mod ARM. Men hvad betyder dette egentlig for markedet, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Velkommen til en dybdegående analyse af denne potentielle fusion, og hvorfor det er af stor betydning for både PC- og chip-industrien.

Read more

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

Med lanceringen af iOS 18 er der kommet en række nye og spændende funktioner, herunder mulighederne for at låse og skjule apps på din iPhone. I denne artikel på We❤️Apple.dk vil vi gennemgå trin-for-trin hvordan du gør. Vi dækker alt fra opsætning til praktisk brug, så du er godt klædt på til at beskytte dine private data.

Read more

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er blevet opdateret til iOS 18 med tonede ikoner og widgets, der giver en mere intuitiv og æstetisk oplevelse. Opdateringen byder også på forbedret brugervenlighed, kompatibilitet med eksisterende data og integration med andre sundheds- og fitnessapps. Læs mere om opdateringen hos We❤️Apple.dk.

Read more