Apple deaktiverer ny 'Tap to Provision'-funktion i Apple Wallet forud for iOS 18-udgivelsen

Apple deaktiverer ny 'Tap to Provision'-funktion i Apple Wallet forud for iOS 18-udgivelsen

Nyt i Apple Wallet: 'Tap to Provision'-funktion

Apple deaktiverer ny ’Tap to Provision’-funktion i Apple Wallet før iOS 18 lancering

Apple har for nylig annonceret, at de deaktiverer en ny funktion kaldet ’Tap to Provision’ i Apple Wallet. Denne funktion var forventet at blive en del af den kommende iOS 18 opdatering. Men hvad betyder dette for dig som bruger? Lad os dykke ned i detaljerne om denne spændende udvikling.

Hvad er ’Tap to Provision’?

’Tap to Provision’ var designet til at gøre det nemmere for brugere at tilføje kort og billetter til deres Apple Wallet. I stedet for den sædvanlige manuelle proces, kunne brugere blot tappe deres iPhone på en kompatibel terminal for automatisk at tilføje kortet eller billetten. Dette ville gøre processen hurtigere og mere sømløs.

Hvorfor er funktionen deaktiveret?

Apple har ikke udgivet officielle grunde til at deaktivere 'Tap to Provision', men kilder 9to5Mac og MacRumors spekulerer i, at det kan skyldes sikkerhedsforanstaltninger eller tekniske udfordringer. Apple har en historie med at prioritere brugerens sikkerhed og datafortrolighed, og det er muligt, at de har opdaget potentielle sikkerhedsrisici ved denne nye funktion.

Hvad betyder det for iOS 18?

Mens denne funktion nu ikke vil være en del af iOS 18 ved lanceringen, er der stadig meget at se frem til i den næste store iOS-opdatering. Apple har allerede hintet om flere nye funktioner og forbedringer, der vil gøre brugeroplevelsen endnu bedre.

Alternativer til ’Tap to Provision’

Selvom 'Tap to Provision' ikke er tilgængelig, kan du stadig nemt tilføje kort og billetter manuelt til din Apple Wallet. Apple har allerede en problemfri proces på plads, og du kan finde en trin-for-trin vejledning på Apples officielle supportside.

Mulige fremtidige opdateringer

Det er også værd at bemærke, at Apple ofte tester nye funktioner i beta-udgivelser. Det er muligt, at 'Tap to Provision' eller en lignende funktion kan genindføres i fremtidige opdateringer, efter at eventuelle sikkerheds- og tekniske problemer er løst.

Hold dig opdateret med de seneste nyheder

For at holde dig opdateret med de seneste nyheder om Apples produkter og software, besøg os på We❤️Apple.dk. Vi giver dig de nyeste opdateringer, anmeldelser og guider, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dine Apple-enheder.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar