Apple genaktiverer den nye 'Tap to Provision'-funktion i Apple Wallet før udgivelsen af iOS 18

Apple genaktiverer den nye 'Tap to Provision'-funktion i Apple Wallet før udgivelsen af iOS 18

Apple Wallet får ny 'Tap to Provision' funktion

Apple Wallet får ny 'Tap to Provision' funktion

Af We❤️Apple.dk

Hvad er ‘Tap to Provision’?

Apple har genindført en spændende feature i Apple Wallet, kendt som ‘Tap to Provision’. Denne nye teknologi forventes at forenkle indstillingen og brugen af Apple Wallet markant for iPhone-brugere.

Enklere Betalingsoplevelse

Med ‘Tap to Provision’ kan brugerne hurtigt tilføje betalingskort og andre legitimationer blot ved at trykke deres iPhone mod en kompatibel terminal eller enhed. Dette eliminerer behovet for manuel indtastning af kortoplysninger, hvilket gør hele processen hurtigere og mere sikker.

Sådan Fungerer det

For at aktivere ‘Tap to Provision’ skal brugeren simpelthen holde deres iPhone tæt på en NFC-kompatible enhed. Systemet vil derefter automatisk bekræfte og tilføje kortoplysningerne til Apple Wallet. Det er en gnidningsfri proces skabt for at gøre livet lettere for dem, der ofte bruger Apple Pay.

Forventninger til iOS 18

iOS 18 er lige om hjørnet, og Apple-fans har meget at se frem til. Her er nogle af de andre spændende funktioner, der ventes i den kommende opdatering:

  • Forbedret brugerintegritet og databeskyttelse
  • Forbedrede notifikationer og widgets
  • Avanceret sundheds- og fitnessmonitorering
  • Bedre tilpasningsmuligheder for startskærmen

Teknologiens Fremtid

‘Tap to Provision’ er blot en del af Apples fortsatte bestræbelser på at forbedre brugeroplevelsen. Teknologien bag denne feature kan potentielt anvendes i mange andre applikationer, både inden for og uden for betalingssektoren, hvilket viser Apples innovative tilgang til teknologiudvikling.

Hvorfor Du Skal Brug We❤️Apple.dk

Hos We❤️Apple.dk er vi dedikerede til at holde dig opdateret med de nyeste Apple-nyheder og teknologiske fremskridt. Vores indsigtsfulde artikler og opdateringer hjælper dig med at få mest muligt ud af dine Apple-enheder. Tjek vores hjemmeside for flere spændende artikler og nyheder!

Find Mere Information

For yderligere detaljer om ‘Tap to Provision’ og iOS 18, besøg venligst Apples officielle supportside og Apple's iOS 18 forhåndsvisning.

Hold dig opdateret med de seneste nyheder og teknologiske opdateringer ved at følge os på We❤️Apple.dk. Gå ikke glip af muligheden for at forbedre din Apple oplevelse.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar