Gratis levering ved bestilling over 500 DKK

Apple og OpenAI Indgår Aftale: ChatGPT i iOS 18

I en spændende nyhed fra WWDC 2024 har Apple annonceret en banebrydende aftale med OpenAI for at integrere ChatGPT i iOS 18. Denne nyhed har sendt chokbølger gennem teknologiverdenen, og mange spekulerer nu på, hvad dette partnerskab vil betyde for fremtiden for AI på Apple-enheder.

Detaljer om Aftalen mellem Apple og OpenAI

Ifølge en rapport fra Bloomberg indebærer aftalen, at Apple ikke betaler OpenAI for integrationen af ChatGPT. I stedet ser Apple værdien i den eksponering, som OpenAI får gennem integrationen med Siri og andre skriveværktøjer i iOS 18, iPadOS 18 og macOS Sequoia. Dette partnerskab forventes at bringe ChatGPT til hundreder af millioner af Apple-enheder, hvilket kan være mere værdifuldt end kontante betalinger  .

Hvordan ChatGPT vil Integreres i Apple-enheder

Med denne aftale vil ChatGPT blive en central del af Apples nye AI-funktioner. Siri får en betydelig opgradering, som vil gøre den mere samtalevenlig og i stand til at håndtere mere komplekse forespørgsler. Ifølge kilder har Apple allerede testet ChatGPT’s teknologi internt med imponerende resultater  .

Hvad Betyder Dette for Brugerne?

For brugerne betyder dette, at de vil få adgang til avancerede AI-funktioner uden ekstra omkostninger. ChatGPT-integration i iOS 18, iPadOS 18 og macOS Sequoia vil være gratis for brugere, der vælger at deltage. For dem, der abonnerer på ChatGPT Plus, vil der være ekstra funktioner tilgængelige .

Privacy og On-Device Processing

En vigtig faktor i denne integration er, at mange af AI-funktionerne vil blive behandlet direkte på enheden. Dette giver ikke kun fordele i form af hastighed, men også øget privatlivsbeskyttelse, som Apple altid har prioriteret højt .

Fremtiden for Apple og AI

Apple's langsigtede mål er at indgå indtægtsdelingsaftaler med AI-firmaer, hvilket betyder, at de kan få en del af indtægterne fra AI-partnere, der tjener penge på chatbot-resultater på Apple-platforme. Dette partnerskab med OpenAI er kun begyndelsen, og vi kan forvente at se mange flere AI-drevne funktioner i fremtidige opdateringer .

Opsummering

Denne nye aftale mellem Apple og OpenAI er en betydelig udvikling, der vil revolutionere måden, vi interagerer med vores Apple-enheder på. Ved at bringe ChatGPT til iOS 18, iPadOS 18 og macOS Sequoia, sikrer Apple, at deres brugere får adgang til nogle af de mest avancerede AI-teknologier til rådighed i dag.

Seneste nyheder

Se alle

Apple Intelligence i iOS 18.1 vil have en venteliste, her er hvordan du hopper over rækken.

Apple Intelligence i iOS 18.1 vil have en venteliste, her er hvordan du hopper over rækken.

Apple Intelligence i iOS 18.1 revolutionerer interaktionen med iPhones og iPads ved at bruge avanceret maskinlæring til personlig tilpasning. Kom foran i køen ved at opdatere din Apple-profil og aktivere notifikationer. Hold dig opdateret med de nyeste opdateringer fra Apple og We❤️Apple.

Læs mere

"Ny Magic Mouse, Trackpad og Tastatur på vej – men forvent ikke noget spændende"

"Ny Magic Mouse, Trackpad og Tastatur på vej – men forvent ikke noget spændende"

Apple planlægger at opdatere deres Magic Mouse, Trackpad og Keyboard, dog uden store designændringer. Fokus ligger på forbedrede indre komponenter for bedre ydeevne og batterilevetid, mens revolutionerende nye funktioner ikke forventes imødeset. En lancering er muligvis nært forestående.

Læs mere

Disney+ og Hulu dropper App Store In-App Purchase-betaling som den seneste runde af prisstigninger træder i kraft.

Disney+ og Hulu dropper App Store In-App Purchase-betaling som den seneste runde af prisstigninger træder i kraft.

Disney+ og Hulu fjerner App Store In-App Køb for at undgå Apples høje gebyrer. Brugere skal nu håndtere abonnementer direkte via Disney+ og Hulu’s hjemmesider. Samtidig sker prisstigninger, mens streamingtjenester lover fortsat stærkt indhold. We❤️Apple opdaterer om ændringer.

Læs mere