Apple og OpenAI Indgår Aftale: ChatGPT i iOS 18

Apple og OpenAI Indgår Aftale: ChatGPT i iOS 18

Apple og OpenAI Indgår Aftale: ChatGPT i iOS 18

I en spændende nyhed fra WWDC 2024 har Apple annonceret en banebrydende aftale med OpenAI for at integrere ChatGPT i iOS 18. Denne nyhed har sendt chokbølger gennem teknologiverdenen, og mange spekulerer nu på, hvad dette partnerskab vil betyde for fremtiden for AI på Apple-enheder.

Detaljer om Aftalen mellem Apple og OpenAI

Ifølge en rapport fra Bloomberg indebærer aftalen, at Apple ikke betaler OpenAI for integrationen af ChatGPT. I stedet ser Apple værdien i den eksponering, som OpenAI får gennem integrationen med Siri og andre skriveværktøjer i iOS 18, iPadOS 18 og macOS Sequoia. Dette partnerskab forventes at bringe ChatGPT til hundreder af millioner af Apple-enheder, hvilket kan være mere værdifuldt end kontante betalinger  .

Hvordan ChatGPT vil Integreres i Apple-enheder

Med denne aftale vil ChatGPT blive en central del af Apples nye AI-funktioner. Siri får en betydelig opgradering, som vil gøre den mere samtalevenlig og i stand til at håndtere mere komplekse forespørgsler. Ifølge kilder har Apple allerede testet ChatGPT’s teknologi internt med imponerende resultater  .

Hvad Betyder Dette for Brugerne?

For brugerne betyder dette, at de vil få adgang til avancerede AI-funktioner uden ekstra omkostninger. ChatGPT-integration i iOS 18, iPadOS 18 og macOS Sequoia vil være gratis for brugere, der vælger at deltage. For dem, der abonnerer på ChatGPT Plus, vil der være ekstra funktioner tilgængelige .

Privacy og On-Device Processing

En vigtig faktor i denne integration er, at mange af AI-funktionerne vil blive behandlet direkte på enheden. Dette giver ikke kun fordele i form af hastighed, men også øget privatlivsbeskyttelse, som Apple altid har prioriteret højt .

Fremtiden for Apple og AI

Apple's langsigtede mål er at indgå indtægtsdelingsaftaler med AI-firmaer, hvilket betyder, at de kan få en del af indtægterne fra AI-partnere, der tjener penge på chatbot-resultater på Apple-platforme. Dette partnerskab med OpenAI er kun begyndelsen, og vi kan forvente at se mange flere AI-drevne funktioner i fremtidige opdateringer .

Opsummering

Denne nye aftale mellem Apple og OpenAI er en betydelig udvikling, der vil revolutionere måden, vi interagerer med vores Apple-enheder på. Ved at bringe ChatGPT til iOS 18, iPadOS 18 og macOS Sequoia, sikrer Apple, at deres brugere får adgang til nogle af de mest avancerede AI-teknologier til rådighed i dag.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar