Gratis levering ved bestilling over 500 DKK

Apple Planlægger Markant Tyndere iPhone, MacBook Pro og Apple Watch

Apple har planer om at revolutionere deres produktlinje med markant tyndere design på både iPhone, MacBook Pro og Apple Watch. Dette kommer i kølvandet på lanceringen af den nye M4 iPad Pro, der måler imponerende 5,1 mm i tykkelse og dermed sætter nye standarder for tynde enheder.

Wireless Earbuds Encok - Hvid

En Ny Æra for iPhone Design

Ifølge Bloomberg’s Mark Gurman er den kommende iPhone 17-serie planlagt til at inkludere en model med et helt nyt design, der vil være betydeligt tyndere end de nuværende modeller. Denne “iPhone Slim” vil være udstyret med den nyeste A19-processor, forbedret frontkamera og et nyt placering af bagkameraerne, som vil være centreret på bagsiden af telefonen .

MacBook Pro Bliver Tyndere

MacBook Pro, som i sin seneste redesign blev tykkere og tungere for at imødekomme kravene fra Apple Silicon og retur af porte som MagSafe og HDMI, vil også få et slankere design. Apple arbejder på en ny version, der vil reducere tykkelsen uden at gå på kompromis med ydeevne eller funktionalitet .

Apple Watch X: Den Største Redesign Noget Sinde

Gurman rapporterer også, at Apple Watch vil gennemgå sit største redesign nogensinde med Apple Watch X. Denne nye model vil inkludere et nyt bandsystem og muligvis andre betydelige ændringer, der skal gøre uret tyndere og mere funktionelt .

Udfordringer og Forventninger

Mens den nye iPhone vil blive den tyndeste nogensinde, forventes det også, at den bliver dyrere end den nuværende Pro Max-model, hvilket kan påvirke salget. Nogle kritikere påpeger, at tyndere design kan medføre kompromisser som reduceret batterilevetid eller ergonomiske udfordringer .

Seneste nyheder

Se alle

Apple Intelligence i iOS 18.1 vil have en venteliste, her er hvordan du hopper over rækken.

Apple Intelligence i iOS 18.1 vil have en venteliste, her er hvordan du hopper over rækken.

Apple Intelligence i iOS 18.1 revolutionerer interaktionen med iPhones og iPads ved at bruge avanceret maskinlæring til personlig tilpasning. Kom foran i køen ved at opdatere din Apple-profil og aktivere notifikationer. Hold dig opdateret med de nyeste opdateringer fra Apple og We❤️Apple.

Læs mere

"Ny Magic Mouse, Trackpad og Tastatur på vej – men forvent ikke noget spændende"

"Ny Magic Mouse, Trackpad og Tastatur på vej – men forvent ikke noget spændende"

Apple planlægger at opdatere deres Magic Mouse, Trackpad og Keyboard, dog uden store designændringer. Fokus ligger på forbedrede indre komponenter for bedre ydeevne og batterilevetid, mens revolutionerende nye funktioner ikke forventes imødeset. En lancering er muligvis nært forestående.

Læs mere

Disney+ og Hulu dropper App Store In-App Purchase-betaling som den seneste runde af prisstigninger træder i kraft.

Disney+ og Hulu dropper App Store In-App Purchase-betaling som den seneste runde af prisstigninger træder i kraft.

Disney+ og Hulu fjerner App Store In-App Køb for at undgå Apples høje gebyrer. Brugere skal nu håndtere abonnementer direkte via Disney+ og Hulu’s hjemmesider. Samtidig sker prisstigninger, mens streamingtjenester lover fortsat stærkt indhold. We❤️Apple opdaterer om ændringer.

Læs mere