Apple præsenterer iOS 18 med nye hjemskærms-tilpasninger, Kontrolcenter-revamp og meget mere

Apple præsenterer iOS 18 med nye hjemskærms-tilpasninger, Kontrolcenter-revamp og meget mere

Apple har netop afsløret iOS 18 ved årets WWDC 2024, og denne opdatering er spækket med nye funktioner og forbedringer, der vil glæde iPhone-brugere verden over. Fra nye hjemskærms-tilpasninger til en total revamp af Kontrolcenteret, lad os dykke ned i, hvad iOS 18 har at byde på.

Ny Hjemskærmstilpasning

En af de mest efterspurgte funktioner er nu en realitet: brugere kan nu tilpasse deres app-ikoner med nye temaindstillinger, placere app-ikoner hvor som helst på skærmen og automatisk farvetone ikonerne med mørk tilstand. Dette giver en mere personlig og æstetisk tilfredsstillende oplevelse for brugerne.

Revamped Kontrolcenter

Kontrolcenteret i iOS 18 har fået en massiv opdatering med en ny fler-sidet layout. Den nye "Controls Gallery" gør det muligt for tredjepartsudviklere at tilbyde widgets til Kontrolcenteret. Brugere kan også bytte de nye kontrolfunktioner ind på låseskærmen og erstatte lommelygte- og kameraikonerne. Endelig kan individuelle apps nu låses bag Face ID, hvilket øger sikkerheden på enheden markant.

Forbedringer i Beskeder-appen

Beskeder-appen har fået flere opdateringer i iOS 18. Tapbacks er blevet redesignet, og brugere kan nu tapback med enhver emoji eller sticker. Der er også introduceret planlagt afsendelse, så beskeder kan sendes på et bestemt tidspunkt. Desuden understøtter appen nu teksteffekter og tekstformateringsmuligheder som understregning og gennemstregning.

Beskeder via Satellit

For iPhone 14 og iPhone 15 brugere introducerer iOS 18 en revolutionerende funktion: beskeder via satellit. Dette muliggør afsendelse af iMessages og SMS'er uden Wi-Fi eller mobiltjeneste, hvilket sikrer forbindelse selv i de mest afsidesliggende områder.

Mail-appen

Mail-appen får også en opdatering med automatisk kategorisering af e-mails, helt håndteret på enheden. Dette forbedrer brugeroplevelsen og gør det nemmere at administrere en overfyldt indbakke.

Apple Maps og Wallet

Apple Maps tilføjer detaljerede topografiske kort og offline support, hvilket er en stor hjælp for udendørsentusiaster. Apple Wallet får "tap to pay" for Apple Cash, en ny Apple Pay Online platform og forbedret support til begivenhedsbilletter.

Journal-appen

Journal-appen understøtter nu logning af dit sindstilstand og målsætning, samt en ny "Insights"-visning og søgefunktionalitet.

Game Mode

En spændende tilføjelse til iOS 18 er Game Mode, som minimerer baggrundsaktivitet for at sikre de højeste billedhastigheder under spil. Dette er en stor nyhed for mobilspillere, der ønsker en mere glidende og uforstyrret spiloplevelse.

Fotos-appen

Fotos-appen har fået sin største redesign nogensinde. Denne redesign gør det nemmere at håndtere voksende fotobiblioteker med nye muligheder for nemt at skjule skærmbilleder og en "Collections"-funktion, der hjælper med at holde styr på nylige fotos og forslag. Appen kan nu også gruppere personer sammen og har introduceret et nyt karusel-interface til dine fotos.

Yderligere Funktioner

Udover de store opdateringer nævnt ovenfor, tilføjer iOS 18 også RCS-understøttelse, integration af påmindelser i Kalender, en mulighed for at gøre dine hjemskærmsikoner større og meget mere.

iOS 18 bringer en bølge af nye muligheder og forbedringer, der er designet til at forbedre brugeroplevelsen og øge funktionaliteten af din iPhone. Hold dig opdateret med We❤️Apple.dk for flere nyheder og detaljer om iOS 18 og andre spændende Apple-produkter.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar