Apple Watch Series 10/X: Større Skærm, Tyndere Design og Forsinkede Sundhedsfunktioner

Apple Watch Series 10/X: Større Skærm, Tyndere Design og Forsinkede Sundhedsfunktioner

Apple Watch Series 10 bliver den største opgradering nogensinde for Apple Watch-serien, ifølge de seneste lækager og rapporter. Selvom uret får en større skærm og et tyndere design, kan nogle af de mest forventede sundhedsfunktioner blive forsinket. Her er alt, hvad vi ved om den kommende model.

 

Større Skærm og Tyndere Design

Apple Watch Series 10 vil ifølge Bloomberg’s Mark Gurman komme i to størrelser, hvor den største model vil have en 2-tommer skærm, lidt større end Apple Watch Ultra’s 1.93-tommer skærm  . Dette nye design inkluderer en tyndere urkasse og en ny magnetisk remfastgørelsessystem, hvilket potentielt frigør plads til en større batteri .

 

Forbedret Ydeevne

Udover designændringer vil Apple Watch Series 10 få en mere kraftfuld processor. Dette kan bane vejen for fremtidige AI-forbedringer, selvom Apple indtil videre ikke har planer om at introducere fuld Apple Intelligence til uret .

 

Forsinkede Sundhedsfunktioner

Tidligere rapporter indikerede, at Apple Watch Series 10 ville inkludere funktioner som blodtryksmonitorering og søvnapnø-detektion. Desværre har Apple mødt udfordringer med pålideligheden af blodtryksmålingerne, hvilket kan forsinke udgivelsen af denne funktion  . Ligeledes er søvnapnø-detektionen, der er afhængig af blodiltmålinger, også blevet forsinket på grund af juridiske problemer i USA  .

 

Apple Watch X: Jubilæumsudgaven?

Der har været spekulationer om, hvorvidt Apple vil brande Series 10 som Apple Watch X for at markere 10-årsjubilæet for Apple Watch. Dette følger Apples tradition med iPhone X, som introducerede et større redesign og nye funktioner. Dog er det endnu uklart, om Apple Watch X vil blive lanceret i 2024 eller 2025  .

 

Pris og Tilgængelighed

Prisen for den nye model forventes at starte ved $399, ligesom de tidligere modeller. Lanceringen er sat til september 2024, sammen med den nye iPhone 16  .

 

Forventede Funktioner

Større Batteri: Med det nye design og den magnetiske remfastgørelse, er der plads til et større batteri, hvilket kan forbedre batterilevetiden betydeligt  .

MicroLED Skærm: Der er rygter om, at Apple arbejder på at introducere microLED-skærme, som kan forbedre lysstyrken og kontrasten uden at øge strømforbruget. Dog er det usikkert, om denne teknologi vil være klar til Series 10  .

Sundhedsfunktioner: Selvom blodtryksmonitorering og søvnapnø-detektion er forsinket, arbejder Apple stadig på at forbedre deres sundhedsfunktioner med mere nøjagtige målinger og nye muligheder  .

 

Konklusion

Apple Watch Series 10 ser ud til at blive en betydelig opgradering med større skærm, tyndere design og forbedret ydeevne. Selvom nogle sundhedsfunktioner bliver forsinket, er der stadig mange spændende ændringer på vej. Hold øje med annonceringen i september for at få alle de officielle detaljer.

 

For flere nyheder og opdateringer, besøg We❤️Apple.dk.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar