Apples iPad-lineup for 2024: Hvad Kan Vi Forvente?

Apples iPad-lineup for 2024: Hvad Kan Vi Forvente?

Apples kommende iPad-lineup for 2024 er blevet lækket, og rygterne antyder en række spændende opdateringer og nye modeller. Her er en detaljeret gennemgang af, hvad vi kan forvente af Apples iPad-sortiment det kommende år.

 

Ny Hardware på Vej

11. Generation iPad

De nye iPad-modeller inkluderer blandt andet iPad15,7 og iPad15,8, som formodes at være den 11. generation iPad med henholdsvis Wi-Fi og Cellular-forbindelser. Disse modeller forventes at være drevet af A16-chippen, hvilket vil give dem en betydelig opgradering i ydeevne sammenlignet med tidligere modeller  .

 

iPad Mini

For fans af den kompakte iPad Mini er der gode nyheder. Rygterne nævner iPad16,1 og iPad16,2 som de nye A17-drevne syvende generations iPad Mini modeller, igen med både Wi-Fi og Cellular muligheder .

 


Scrapped Modeller

Der er også blevet lækket information om en række modeller, som Apple angiveligt har droppet i udviklingsfasen. Dette inkluderer iPad13,20 og iPad13,21, som skulle have været basismodeller med A14-chip, samt flere iPad Pro-modeller med M3-chip, hvilket nu virker usandsynligt da produktlinjen allerede er på M4-chip  .

Konklusion

Med en række nye modeller på vej, herunder kraftige opdateringer til både iPad, iPad Mini og iPad Pro, ser 2024 ud til at blive et spændende år for Apple-fans. Uanset om du er på udkig efter en kraftfuld arbejdsstation eller en kompakt enhed til hverdagsbrug, vil Apples kommende iPad-lineup have noget at tilbyde.

 

For de seneste opdateringer og detaljer om Apples kommende iPads, hold øje med We❤️Apple.dk.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar