Gratis levering ved bestilling over 500 DKK

Apples kommende iPad-lineup for 2024 er blevet lækket, og rygterne antyder en række spændende opdateringer og nye modeller. Her er en detaljeret gennemgang af, hvad vi kan forvente af Apples iPad-sortiment det kommende år.

 

Ny Hardware på Vej

11. Generation iPad

De nye iPad-modeller inkluderer blandt andet iPad15,7 og iPad15,8, som formodes at være den 11. generation iPad med henholdsvis Wi-Fi og Cellular-forbindelser. Disse modeller forventes at være drevet af A16-chippen, hvilket vil give dem en betydelig opgradering i ydeevne sammenlignet med tidligere modeller  .

 

iPad Mini

For fans af den kompakte iPad Mini er der gode nyheder. Rygterne nævner iPad16,1 og iPad16,2 som de nye A17-drevne syvende generations iPad Mini modeller, igen med både Wi-Fi og Cellular muligheder .

 


Scrapped Modeller

Der er også blevet lækket information om en række modeller, som Apple angiveligt har droppet i udviklingsfasen. Dette inkluderer iPad13,20 og iPad13,21, som skulle have været basismodeller med A14-chip, samt flere iPad Pro-modeller med M3-chip, hvilket nu virker usandsynligt da produktlinjen allerede er på M4-chip  .

Konklusion

Med en række nye modeller på vej, herunder kraftige opdateringer til både iPad, iPad Mini og iPad Pro, ser 2024 ud til at blive et spændende år for Apple-fans. Uanset om du er på udkig efter en kraftfuld arbejdsstation eller en kompakt enhed til hverdagsbrug, vil Apples kommende iPad-lineup have noget at tilbyde.

 

For de seneste opdateringer og detaljer om Apples kommende iPads, hold øje med We❤️Apple.dk.

Seneste nyheder

Se alle

Apple Intelligence i iOS 18.1 vil have en venteliste, her er hvordan du hopper over rækken.

Apple Intelligence i iOS 18.1 vil have en venteliste, her er hvordan du hopper over rækken.

Apple Intelligence i iOS 18.1 revolutionerer interaktionen med iPhones og iPads ved at bruge avanceret maskinlæring til personlig tilpasning. Kom foran i køen ved at opdatere din Apple-profil og aktivere notifikationer. Hold dig opdateret med de nyeste opdateringer fra Apple og We❤️Apple.

Læs mere

"Ny Magic Mouse, Trackpad og Tastatur på vej – men forvent ikke noget spændende"

"Ny Magic Mouse, Trackpad og Tastatur på vej – men forvent ikke noget spændende"

Apple planlægger at opdatere deres Magic Mouse, Trackpad og Keyboard, dog uden store designændringer. Fokus ligger på forbedrede indre komponenter for bedre ydeevne og batterilevetid, mens revolutionerende nye funktioner ikke forventes imødeset. En lancering er muligvis nært forestående.

Læs mere

Disney+ og Hulu dropper App Store In-App Purchase-betaling som den seneste runde af prisstigninger træder i kraft.

Disney+ og Hulu dropper App Store In-App Purchase-betaling som den seneste runde af prisstigninger træder i kraft.

Disney+ og Hulu fjerner App Store In-App Køb for at undgå Apples høje gebyrer. Brugere skal nu håndtere abonnementer direkte via Disney+ og Hulu’s hjemmesider. Samtidig sker prisstigninger, mens streamingtjenester lover fortsat stærkt indhold. We❤️Apple opdaterer om ændringer.

Læs mere