Apples nye firmware til Magic Mouse – men du får den sandsynligvis ikke

Apples nye firmware til Magic Mouse – men du får den sandsynligvis ikke

Apple er kendt for sine innovative produkter og deres løbende forbedringer gennem softwareopdateringer. Mens vi ofte hører om firmwareopdateringer til AirPods og AirTag, er det mindre kendt, at Apple også opdaterer andre tilbehør som mus og tastaturer. Senest har Apple frigivet ny firmware til Magic Mouse og Magic Trackpad, men det er desværre ikke alle, der vil få glæde af denne opdatering.

 

Ny firmware til Magic Mouse og Magic Trackpad

Ifølge en opdatering fra X-bruger @aaronp613 har Apple udgivet ny firmware til deres Magic Mouse og Magic Trackpad. Den nye firmwareversion er 3.1.1. Selvom det lyder lovende med opdateringer, der potentielt kan forbedre ydelsen og pålideligheden af disse enheder, er der et væsentligt problem: Opdatering af disse tilbehør er langt fra ligetil – ja, nogle vil sige, det er nærmest umuligt.

 

Svært at opdatere tilbehør

MacOS har mekanismer til at opdatere Apple-tilbehør, men mange brugere har bemærket, at deres enheder sidder fast med den originale fabrikksfirmware. Eksempelvis kører min egen Magic Mouse, købt i 2020, stadig på firmware 1.9.2. Det tyder på, at den nye firmware sandsynligvis kun bliver tilgængelig med nye hardware-enheder, og nuværende ejere vil ikke få opdateringen.

 

Ingen detaljer om den nye firmware

Apple har ikke delt detaljer om, hvad den nye firmwareversion indeholder af forbedringer. Det mest sandsynlige er, at opdateringen kun vil rette fejl og forbedre pålideligheden af tilbehøret. Dette er dog spekulation, da Apple ofte er tilbageholdende med at offentliggøre specifikke detaljer om mindre opdateringer.

 

Fremtidige opdateringer til AirPods Pro

Mens det er skuffende for ejere af Magic Mouse og Trackpad, er der gode nyheder for ejere af 2. generation AirPods Pro. Disse vil få en firmwareopdatering til efteråret, som introducerer nye funktioner, herunder bevægelser til at besvare og afvise opkald. Denne opdatering er en del af iOS 18, som i øjeblikket er tilgængelig som beta for udviklere.

 

Hvad betyder dette for Apple-brugere?

Det er klart, at Apple fortsætter med at forbedre sine produkter gennem firmwareopdateringer, selvom processen kan være frustrerende for brugere, der ikke kan opdatere deres eksisterende enheder. For dem, der overvejer at købe nye enheder, kan det være værd at vente på, at den nye firmware bliver inkluderet i fabriksindstillingerne. For nuværende ejere kan det være nødvendigt at acceptere, at deres enheder måske ikke får de nyeste forbedringer.

 

Konklusion

Apples nyeste firmwareopdatering til Magic Mouse og Trackpad er endnu et skridt i retning af at forbedre brugeroplevelsen. Selvom opdateringen ikke er let tilgængelig for alle, viser det Apples engagement i at vedligeholde og forbedre deres produkter. For ejere af 2. generation AirPods Pro er der dog noget at se frem til med den kommende opdatering til iOS 18.

Hold dig opdateret med de seneste nyheder og opdateringer fra Apple her på We❤️Apple.dk.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar