Hurtig levering og gratis retur

Opdag de nyeste Apple Developer Betas

Opdag de nyeste Apple Developer Betas

Beta 6 til udviklere er nu tilgængelig, og denne gang har Apple udgivet opdateringer til visionOS 2, iPadOS 18, macOS Sequoia og meget mere. Læs videre for at få detaljerne på, hvad du kan forvente af disse nye beta-versioner.

visionOS 2: En mere raffineret AR-oplevelse

visionOS 2 byder på en lang række forbedringer og nye funktioner, der sigter mod at gøre augmented reality (AR) mere integreret og tilgængelig. Blandt højdepunkterne er forbedrede ARKit-værktøjer, nye udvikler-API'er, og en stærkere integration med iCloud. For mere information om visionOS 2, læs mere på Apple's officielle visionOS-side.

iPadOS 18: Endnu kraftigere og brugervenligt

Med iPadOS 18 ser vi et stærkere fokus på multitasking og produktivitet. Der er nye genveje, forbedrede widgets og en opdateret Home Screen-oplevelse. En af de mest omtalte nye funktioner er "Magic Pen," som giver brugerne mulighed for at tegne direkte på skærmen med endnu højere præcision. Få flere detaljer hos MacRumors.

macOS Sequoia: Stabilitet og sikkerhed

macOS Sequoia har fået en række nye funktioner, der sigter mod at forbedre både stabilitet og sikkerhed. Nye privatlivsfunktioner inkluderer bedre kontrol over mikrofon- og kameraadgang, og en ny "Private Relay" -tjeneste, der sikrer din internettrafik. For at få flere oplysninger om macOS Sequoia, kan du besøge Apple's officielle macOS Sequoia-side.

Hvad kan udviklere forvente?

Udviklere får nu adgang til forbedrede værktøjer og dokumentation, der skal hjælpe dem med at drage fuld fordel af de nye muligheder. For eksempel vil augmented reality-applikationer kunne drage fordel af de stærkere ARKit-værktøjer i visionOS 2.

Hvordan downloader du de nye betaversioner?

At få adgang til de nye beta-versioner kræver, at du er en registreret Apple-udvikler. Besøg Apple Developer's officielle webside for at tilmelde dig og downloade de nyeste betaversioner.

Feedback og fejlrapportering

Som altid opfordrer Apple udviklere til at rapportere eventuelle fejl og give feedback via deres Developer Portal. Dette hjælper med at finjustere de endelige versioner af disse nye operativsystemer og sikrer, at de er så stabile som muligt ved offentlig udgivelse.

Hold dig opdateret med We❤️Apple.dk

For at holde dig opdateret med de seneste nyheder og opdateringer fra Apple, sørg for at besøge We❤️Apple.dk regelmæssigt. Vi leverer nyheder, anmeldelser og detaljeret information om alt Apple.

Seneste nyheder

View all

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Den seneste nyhed på tech-scenen er, at Qualcomm planlægger at opkøbe Intel. Dette enorme skridt kommer på et tidspunkt, hvor PC-producenter i stigende grad bevæger sig væk fra x86-arkitekturen mod ARM. Men hvad betyder dette egentlig for markedet, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Velkommen til en dybdegående analyse af denne potentielle fusion, og hvorfor det er af stor betydning for både PC- og chip-industrien.

Read more

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

Med lanceringen af iOS 18 er der kommet en række nye og spændende funktioner, herunder mulighederne for at låse og skjule apps på din iPhone. I denne artikel på We❤️Apple.dk vil vi gennemgå trin-for-trin hvordan du gør. Vi dækker alt fra opsætning til praktisk brug, så du er godt klædt på til at beskytte dine private data.

Read more

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er blevet opdateret til iOS 18 med tonede ikoner og widgets, der giver en mere intuitiv og æstetisk oplevelse. Opdateringen byder også på forbedret brugervenlighed, kompatibilitet med eksisterende data og integration med andre sundheds- og fitnessapps. Læs mere om opdateringen hos We❤️Apple.dk.

Read more