FaceTime på Apple TV får en vigtig opgradering i tvOS 18

FaceTime på Apple TV får en vigtig opgradering i tvOS 18

Live Captions: En Revolutionerende Funktion

Med tvOS 18 introducerer Apple en ny funktion til FaceTime på Apple TV 4K: Live Captions. Denne funktion viser en live, løbende transkription af alt, hvad der siges under et FaceTime-opkald direkte på din TV-skærm. Det er en vigtig forbedring, især for personer, der er hørehæmmede eller døve. Live Captions kan også være nyttige i husholdninger, hvor nogle medlemmer har svært ved at høre samtaler. Denne funktion kan gøre FaceTime-opkald mere tilgængelige og engagerende for hele familien  .

 

Understøttede Enheder og Regioner

For at kunne bruge Live Captions kræves det, at man har en Apple TV 4K af 2. generation eller nyere, da ældre modeller ikke har tilstrækkelig processorkraft til at understøtte funktionen. I første omgang vil Live Captions kun være tilgængelige på engelsk i USA og Canada, men Apple planlægger at udvide til andre sprog og lande i fremtiden .

 

Andre Spændende Funktioner i tvOS 18

Udover Live Captions bringer tvOS 18 flere andre interessante opdateringer:

1. InSight for Apple Originals: En funktion, der giver seerne mulighed for at få information om skuespillere og musik fra Apple TV+ shows i realtid  .

2. Enhanced Dialogue: Denne funktion bruger maskinlæring til at forbedre klarheden af stemmer over baggrundsstøj, hvilket gør dialogen lettere at høre .

3. 21:9 Projektor Support: Mulighed for at afspille film og shows i 21:9 format på projektorer, hvilket giver en mere biograflignende oplevelse  .

4. Nye Skærmskånere: Apple introducerer nye skærmskånere, herunder portrætter, TV og film, samt en animation af Snoopy og Woodstock .

5. Apple Fitness+ Redesign: Fitness+ får en opdatering, der gør det nemmere at holde sig motiveret og konsekvent med træningsrutiner .

 

Fremtidige Forventninger

Denne opdatering viser Apples fortsatte engagement i at forbedre deres tjenester og produkter. Med introduktionen af Live Captions på FaceTime og andre opgraderinger, kan brugerne forvente en mere inkluderende og underholdende oplevelse med deres Apple TV. Som altid er Apple dedikeret til at gøre deres produkter mere brugervenlige og tilgængelige for alle.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar