Giv Siri Et Nyt Navn Med iOS 18’s Vokalgenveje

Giv Siri Et Nyt Navn Med iOS 18’s Vokalgenveje

Giv Siri Et Nyt Navn Med iOS 18’s Vokalgenveje

Apple har introduceret en spændende ny funktion i iOS 18 kaldet Vokalgenveje. Denne funktion giver brugerne mulighed for at oprette brugerdefinerede stemmekommandoer, der kan aktivere Siri og udføre komplekse opgaver uden at bruge den traditionelle “Hey Siri” kommando. Med iOS 18, der nu er tilgængelig i beta, har brugerne fundet ud af, hvordan de kan bruge denne funktion til at give Siri et nyt vækkekald. Lad os dykke ned i, hvordan dette fungerer, og hvilke muligheder det åbner op for.

Hvordan Opsættes Vokalgenveje?

For at opsætte en Vokalgenvej for Siri, skal du åbne Indstillinger, gå til Tilgængelighed og rulle ned til Vokalgenveje. Derfra skal du vælge “Opsæt Vokalgenveje” og vælge “Siri” (ikke Siri-anmodning). Indtast det nye navn, du ønsker at bruge til at aktivere Siri, såsom “Computer”. Når dit nye navn er sat op, kan du sige dette navn for at aktivere Siri på din iPhone. Det er vigtigt at bemærke, at denne funktionalitet er begrænset til iPhone og ikke synkroniseres med andre enheder som HomePod, hvor du stadig skal bruge “Hey Siri”.

Fordele og Begrænsninger

En af de mest bemærkelsesværdige aspekter ved Vokalgenveje er, at de kan bruges til at køre enhver genvej, du har oprettet i Shortcuts-appen. Dette inkluderer alt fra at tænde for lys til at sende beskeder eller starte komplekse, multi-trins automatiseringer. Dog er der en lille forsinkelse, da du skal pause efter at have sagt vækkekaldet, før du giver kommandoen. Denne forsinkelse kan gøre, at funktionen ikke er praktisk for alle til permanent brug.

Udvidelse af Tilgængelighed

Udover at kunne give Siri et nyt navn, introducerer Vokalgenveje også muligheden for at sætte stemmekommandoer til at udløse systemfunktioner som at tage et skærmbillede, ændre lydstyrken eller aktivere Kontrolcenter. Dette gør funktionen yderst nyttig som en tilgængelighedsoption for dem, der har brug for alternative måder at interagere med deres enheder på.

 

Fremtiden for Stemmestyring

Apples fortsatte fokus på tilgængelighed og stemmestyring viser sig tydeligt med introduktionen af Vokalgenveje. Denne funktion repræsenterer et skridt mod en mere intuitiv og tilpasset interaktion med teknologien. Ved at fjerne behovet for den traditionelle “Hey Siri” kommando, åbner Apple dørene for mere fleksible og effektive måder at bruge deres enheder på. Det vil være spændende at se, hvordan brugerne vil udnytte disse nye muligheder, og hvilke kreative anvendelser der vil opstå【

Opsætning og Brug

For at opsætte dine egne Vokalgenveje, skal du:

1.  Åbn Indstillinger på din iPhone.
2.  Gå til Tilgængelighed og vælg Vokalgenveje.
3.  Vælg “Opsæt Vokalgenveje” og derefter “Siri”.
4.  Indtast det nye vækkekald, du vil bruge.

Når opsætningen er fuldført, kan du aktivere Siri ved at sige dit nye vækkekald, pause kort, og derefter give din kommando. Dette giver en mere personlig og tilpasset oplevelse, der kan forbedre din daglige brug af din iPhone.

Konklusion

Vokalgenveje i iOS 18 markerer en betydelig opgradering i, hvordan brugere kan interagere med deres enheder. Ved at give mulighed for brugerdefinerede stemmekommandoer, tilbyder Apple en mere fleksibel og tilgængelig løsning for alle brugere. Selvom der er nogle begrænsninger med forsinkelsen, repræsenterer denne funktion et stort skridt fremad i brugervenlighed og tilgængelighed.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar