Her er hvad Apple ikke annoncerede ved sin september 'Glowtime' begivenhed.

Her er hvad Apple ikke annoncerede ved sin september 'Glowtime' begivenhed.

Her er, hvad Apple ikke annoncerede til september 'Glowtime'-event

Her er, hvad Apple ikke annoncerede til september 'Glowtime'-event

Apple 'Glowtime'-event: Hvad blev ikke annonceret?

Apples seneste event, kaldet 'Glowtime', blev afholdt i september, og mens vi så mange spændende opdateringer, var der også en række produkter og funktioner, som mange havde forventet, men som ikke blev nævnt. Læs videre for at få en detaljeret indsigt i, hvad der ikke blev annonceret, og hvad vi producerer, der stadig venter på.

iPhone SE 4: Den manglende mid-level opdatering

En af de største overraskelser fra 'Glowtime'-eventet var fraværet af den nye iPhone SE 4. Med de tidligere rygter om en opdateret, mere avanceret version af iPhone SE, forventede mange, at det ville blive afsløret ved denne event. Men Apple valgte at holde fokus på deres flagskibsmodeller og nævnte ikke noget om SE-linjen.

Læs mere om de forventninger, vi havde til iPhone SE 4 her.

MacBook Air med M2: Hvor blev den af?

Mange tech-entusiaster havde sat næsen op efter en opdatering af MacBook Air med Apples M2-chip. Mens 'Glowtime'-eventet præsenterede nyheder om både iPad og Apple Watch, var der ingen antydning af en ny MacBook Air. Denne opdatering forventes nu at blive annonceret senere på året eller eventuelt til foråret.

Følg med i de seneste nyheder om MacBook Air her.

AirPods Pro 3: Stadig ingen nyheder

Rygter havde også svirret omkring en ny version af AirPods Pro, men desværre var der ingen opdateringer på dette fronten. De eksisterende AirPods Pro er stadig populære, men mange brugere havde håbet på forbedret batterilevetid og nye funktioner som bedre støjreduktion og avanceret lydkvalitet.

Læs mere om de forventede funktioner i de nye AirPods Pro her.

Apple Glasses: Fremtidsvisionen sat på standby

Tilsvarende blev der ikke nævnt noget om Apples længe rygtede augmented reality-briller, kendt som Apple Glasses. Mange havde forhåbninger om en snigpremiere eller i det mindste en opdatering om udviklingen, men det ser ud til, at vi skal vente lidt længere før denne futuristiske gadget bliver en realitet.

Opdater dig om de seneste spekulationer om Apple Glasses her.

HomePod med skærm: Stadig en drøm

Endelig var der stor spekulation om en HomePod med indbygget skærm, der kunne konkurrere med enheder som Amazon Echo Show og Google Nest Hub. Apple har endnu ikke taget dette skridt, og det blev ikke nævnt ved 'Glowtime'-eventet. Mange håber dog stadig på, at Apple vil føje en skærm til deres HomePod til at forbedre brugervenligheden og funktionaliteten af smart home-enheder.

Læs mere om forventningerne til HomePod med skærm her.

Hvad kan vi forvente næste gang?

Selvom Apple ikke annoncerede disse produkter ved 'Glowtime'-eventet, betyder det ikke, at de er blevet aflyst. Det er sandsynligt, at Apple vil gemme nogle af disse annonceringer til senere events eller muligvis endda til næste års WWDC. Hold øje med de seneste opdateringer hos os på We❤️Apple.dk for at være blandt de første til at høre om fremtidige annonceringer.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar