Hvad du kan forvente i iOS 18.1 og senere

Hvad du kan forvente i iOS 18.1 og senere

WDC 2024 har været fyldt med spændende nye funktioner til Apples softwareplatforme. Med lanceringen af iOS 18, visionOS 2, macOS Sequoia og mere, er der meget at se frem til i efteråret. Men ikke alle funktioner vil være tilgængelige med det samme. Nogle af de mest forventede opdateringer kommer først med iOS 18.1 eller senere. Lad os dykke ned i, hvad vi kan forvente af kommende opdateringer til iOS og andre Apple-platforme.

Nye Siri-funktioner

En af de mest spændende opdateringer, der kommer senere, er forbedringerne til Siri. Selvom Apple Intelligence vil bringe en ny Siri-grænseflade og nogle nye funktioner i efteråret, kommer de mest kraftfulde Siri-opgraderinger først i løbet af det kommende år. Disse inkluderer:

 Skærmbevidsthed: Siri vil kunne forstå konteksten af, hvad du laver på din enhed og handle derefter. For eksempel, hvis du siger “Brug dette som deres kontaktfoto”, vil Siri forstå og udføre handlingen.

 Dybere viden om app-funktioner: Siri vil kunne interagere mere intelligent med apps. For eksempel vil Siri kunne afspille en podcast, som din partner har sendt dig, direkte i appen.

Opdateringer til Apple Mail

Apple Mail får også nogle betydelige opdateringer, men disse vil ikke være tilgængelige før senere på året. En af de mest ventede funktioner er auto-kategorisering af beskeder i din indbakke, hvilket vil gøre det nemmere at organisere og finde vigtige e-mails.

Vision Pro forbedringer

VisionOS 2 bringer mange nye funktioner, men nogle af de mest spændende kommer først i version 2.1 eller 2.2. Disse inkluderer:

 Opgraderet Mac Virtual Display: En forbedring, der giver mulighed for en Ultrawide visning, hvilket svarer til at have to 4K-skærme side om side.

 Multiview til sportsfans: Mulighed for at se op til fem forskellige spil samtidig i  Apple TV-appen.

 Rumlig videoredigering: Mulighed for at importere rumlige videoer til Mac, redigere dem i Final Cut Pro og eksportere dem tilbage til Vision Pro.

Nye Emoji

Med iOS 18 kommer muligheden for at skabe tilpassede emoji, kendt som Genmoji. Men de nye indbyggede emoji, som blev præsenteret for nylig, vil først være tilgængelige senere i 2024 eller i begyndelsen af 2025. Disse inkluderer blandt andet et efterspurgt udmattet ansigt.

Apple Intelligence

 Apple Intelligence er årets største nyhed inden for Apples software. De grundlæggende funktioner vil være tilgængelige i efteråret, men Apple har mærket denne første AI-udgivelse som en betafunktion. Derfor kan vi forvente, at problemer og uregelmæssigheder bliver løst i ugerne og månederne efter efterårsudgivelsen.

Drag og drop mellem iPhone og Mac

En af de store nyheder i macOS Sequoia er muligheden for at spejle din  iPhone på din Mac og interagere med den der. Men funktionen til at trække og slippe filer og fotos mellem dine enheder vil først være tilgængelig senere. Når den lanceres, vil den være en endnu hurtigere måde at overføre filer på end AirDrop.

Forbedringer til Home-appen

Home-appen i iOS 18 får også nogle gode opdateringer, men de fleste af dem vil først være tilgængelige senere på året. De to hovedfunktioner, der kommer, er:

 Support til robotstøvsugere: Mulighed for at tilføje robotstøvsugere som kompatible enheder.

 Visning af elforbrug: Evnen til at se dit hjems elforbrug direkte i appen.

Afslutning

Selvom mange spændende funktioner kommer med iOS 18 i efteråret, er der meget mere at se frem til i de kommende opdateringer. 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar