iOS 18 Introducerer Valg af Apple TV eller HomePod som Foretrukken Home Hub

iOS 18 Introducerer Valg af Apple TV eller HomePod som Foretrukken Home Hub

I den nyeste iOS 18 opdatering har Apple introduceret en længe ventet funktion, som giver brugerne mulighed for at vælge mellem AppleTV og HomePod som deres foretrukne Home Hub. Denne nye funktion gør det nemmere og mere fleksibelt at administrere dit smarte hjem via HomeKit. Læs videre for at få alle detaljer om denne spændende opdatering og hvordan den kan forbedre dit daglige liv.

Hvad er en Home Hub?

En Home Hub er en central enhed, der giver dig mulighed for at styre dine HomeKit-kompatible enheder, når du er væk hjemmefra. Med en Home Hub kan du automatisere dit hjem, dele kontrol med andre og få adgang til dine enheder eksternt. Tidligere kunne du vælge mellem AppleTV, HomePod og  iPad som Home Hub, men med iOs 18 bliver AppleTV og HomePod de primære valg.

Sådan Opsætter du Apple TV som Home Hub

Apple TV fungerer automatisk som en Home Hub, når den tilføjes til HomeKit. For at sikre optimal ydeevne, bør du:

 1. Åbn Indstillinger på din Apple TV.
 2. Vælg Brugere og Konti, og sørg for, at din konto er valgt under Standardbruger.
 3. Gå tilbage til Indstillinger og vælg AirPlay og HomeKit.
 4. Rul ned til Rum og vælg et rum eller tilføj et nyt.

Apple TV’s fordel som Home Hub er dens pålidelighed og evnen til at forbinde via Wi-Fi eller Ethernet, hvilket sikrer hurtig og stabil forbindelse.

Sådan Opsætter du HomePod som Home Hub

HomePod og HomePod mini bliver automatisk Home Hubs, når de opsættes. Følg disse trin:

 1. Åbn Home appen på din iPhone.
 2. Tryk på Hjem-ikonet i øverste venstre hjørne.
 3. Vælg Hjemindstillinger.
 4. Rul ned og tryk på Hubs & Bridges.
 5. Vælg den HomePod, du vil bruge som hub, og marker den som tilsluttet.

HomePod’s styrke ligger i dens evne til at fungere som en altid tilgængelig stemmeassistent, der kan reagere på kommandoer uden at du behøver en fjernbetjening.

Fordele ved at Bruge HomePod eller AppleTV som Home Hub

 1. Stabilitet og Pålidelighed: Begge enheder er designet til at være stabile og pålidelige som centralhubs. De tilbyder hurtig responstid og en robust forbindelse, hvilket sikrer, at dine automatiseringer kører glat.
 2. Stemmekontrol med Siri: Både HomePod og AppleTV giver nem adgang til Siri, hvilket gør det muligt at styre dit smarte hjem med enkle stemmekommandoer som “Tænd lyset i stuen” eller “Lås hoveddøren”.
 3. Kompatibilitet med Matter: Med støtte til Matter-standarden, som forbinder forskellige smarte enheder på tværs af platforme, bliver dine HomeKit-enheder endnu mere alsidige og integrerbare.

Konklusion

Med  iOS 18 bliver valget mellem  Apple TV og  HomePod som din foretrukne Home Hub lettere end nogensinde. Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at vælge den enhed, der bedst passer til dine behov, hvad enten det er den omfattende streamingkapacitet af Apple TV eller den altid lytteklare  HomePod. For mere information og tips til at optimere dit smarte hjem, besøg We❤️Apple.dk.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar