iOS 18: Sådan skjuler du app- og widgetnavne på din Hjemmeskærm

iOS 18: Sådan skjuler du app- og widgetnavne på din Hjemmeskærm

iOS 18 har introduceret en række nye funktioner, der gør det muligt for brugere at tilpasse deres iPhone på måder, der ikke tidligere var mulige. En af de mest efterspurgte funktioner er muligheden for at skjule app- og widgetnavne på hjemmeskærmen, hvilket giver en mere minimalistisk og ryddelig brugeroplevelse. Her er en detaljeret guide til, hvordan du kan gøre dette på din iPhone med iOS 18.

 

Hvad er nyt i iOS 18?

Med iOS 18 har Apple fokuseret på at forbedre brugertilpasningen af hjemmeskærmen. Brugere kan nu placere apps og widgets hvor som helst på skærmen, ændre app-farver og temaer, og vigtigst af alt, skjule app-navne for et renere udseende. Denne funktion blev først introduceret for apps i docken med iOS 11, men nu kan du anvende det samme minimaliske look på hele din hjemmeskærm  .

Sådan skjuler du app-navne på iPhone med iOS 18

Følg disse trin for at skjule app-navne på din iPhone:

how to hide app names iPhone iOS 18 guide 1

1. Sørg for, at du kører iOS 18 beta:

Hvis du endnu ikke har installeret iOS 18 beta, kan du finde en guide til, hvordan du gør det her.

2. Aktiver redigeringstilstand på din hjemmeskærm:

Tryk og hold på et tomt område på din hjemmeskærm, indtil app-ikonerne begynder at ryste.

3. Tilpas hjemmeskærmen:

Tryk på “Rediger” øverst i venstre hjørne.

Vælg “Tilpas” fra menuen, der vises.

4. Skjul app-navne:

I tilpasningsmenuen skal du vælge “Stor” under ikonstrørrelsen. Dette vil fjerne navne under app-ikoner, widgets og mapper  .

how to hide app names iPhone iOS 18 guide 2

Det er vigtigt at bemærke, at denne ændring også vil påvirke størrelsen på dine widgets i Dagsoversigten samt app-ikonerne i App-biblioteket. På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at skjule app-navne, mens du beholder den lille ikonstørrelse, men det kan ændre sig i fremtidige opdateringer.

Andre tilpasningsmuligheder i iOS 18

Ud over at skjule app-navne tilbyder iOS 18 flere tilpasningsmuligheder for hjemmeskærmen:

 

Ændre app-ikons farver og temaer:

Du kan nu anvende et mørkt tema eller farvetone på dine app-ikoner, der matcher din tapetfarve. Dette gør det muligt at skabe et sammenhængende visuelt tema på din iPhone  .

Placering af apps:

Du kan frit placere app-ikoner hvor som helst på skærmen. Dette giver dig mulighed for at tilpasse layoutet, så det passer bedre til dit tapet eller dine præferencer  .

Widgets og kontrolcenter:

iOS 18 introducerer også et mere robust og alsidigt kontrolcenter og muligheden for at ændre størrelsen på widgets direkte fra hjemmeskærmen, hvilket giver dig endnu flere måder at tilpasse din enhed på  .

 

Konklusion

Med iOS 18 har Apple virkelig løftet niveauet for, hvordan brugere kan tilpasse deres iPhone. Funktionen til at skjule app-navne er en kærkommen tilføjelse for dem, der ønsker en mere minimalistisk og ryddelig hjemmeskærm. Uanset om du vil ændre app-farver, placere ikoner hvor som helst, eller justere widget-størrelser, tilbyder iOS 18 en række nye muligheder for at gøre din iPhone mere personlig og funktionel.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar