Gratis levering ved bestilling over 500 DKK

Apple har officielt annonceret iOS 18 ved WWDC 2024, og mens mange af de store opdateringer blev fremhævet under keynote-talen, er der også nogle mindre kendte, men alligevel spændende nye funktioner. I denne artikel vil vi udforske tre af disse funktioner, som kan forbedre din brugeroplevelse betydeligt.

Apple EarPods med 3,5 mm jackstik

 

1. Forbedringer til FaceTime i Lavdata-tilstand

FaceTime har længe været en af de mest anvendte funktioner på iPhone, og med iOS 18 får den en væsentlig opdatering i lavdata-tilstand. Denne funktion vil nu bruge mere data, når netværksforholdene er gode, hvilket resulterer i forbedret videokvalitet. Dette betyder, at selvom du er på et svagt netværk, vil FaceTime automatisk tilpasse sig for at levere den bedst mulige oplevelse uden at bruge unødig båndbredde  .

 

2. Live Photo Verifikation i Wallet App

En anden ny funktion i iOS 18 er den forbedrede sikkerhed i Wallet-appen, især når du tilføjer en ID. For at forhindre svindel kan brugerne nu blive bedt om at tage et Live Photo som en del af verifikationsprocessen. Dette Live Photo analyseres både af enheden og Apple for at sikre, at det virkelig er en levende person, der foretager verifikationen, og at det er samme person, der uploader billedet. Denne ekstra sikkerhedsforanstaltning hjælper med at beskytte dine personlige oplysninger og gør Wallet-appen endnu mere sikker  .

 

3. Siri’s Forbedrede Ydeevne i Biler Uden CarPlay

For brugere, der forbinder deres iPhone til biler uden CarPlay via Bluetooth, tilbyder iOS 18 en markant forbedring af Siri’s lydkvalitet. Den nye mulighed “Respond over Media Source” gør det muligt for Siri at levere forbedrede stemmesvar gennem bilens mediekilde. Brugerne kan aktivere denne funktion ved at gå til Indstillinger > Siri & Søgning > Siri Svar > Når Forbundet til Bil Bluetooth. Dette sikrer, at Siri’s respons er klarere og mere forståelig, hvilket er særligt nyttigt under kørsel  .

 

Andre Bemærkelsesværdige Funktioner i iOS 18

Udover de ovennævnte funktioner, introducerer iOS 18 også en række andre forbedringer og nye funktioner:

AI-Integration: iOS 18 introducerer flere AI-drevne funktioner, herunder forbedret Siri, automatisk beskedbesvarelse, og generative AI-funktioner i Fotos og Musik. Disse AI-funktioner vil dog hovedsageligt være tilgængelige på nyere iPhone-modeller som iPhone 15 Pro  .

Redesignet Kontrolcenter: iOS 18 tilbyder et nyt, tilpasseligt kontrolcenter, hvor brugerne kan arrangere knapper og kontroller efter eget ønske. Dette inkluderer også muligheden for at fjerne eller omarrangere lommelygte- og kameraknapperne på låseskærmen .

Forbedret Beskeder-App: Med støtte til RCS (Rich Communication Services) bliver beskeder mellem iPhone og Android-enheder nu rigere med funktioner som læsekvitteringer og skriveindikatorer. Derudover understøtter Beskeder-appen nu planlagte beskeder og nye tekstformateringseffekter  .

Seneste nyheder

Se alle

Apple Intelligence i iOS 18.1 vil have en venteliste, her er hvordan du hopper over rækken.

Apple Intelligence i iOS 18.1 vil have en venteliste, her er hvordan du hopper over rækken.

Apple Intelligence i iOS 18.1 revolutionerer interaktionen med iPhones og iPads ved at bruge avanceret maskinlæring til personlig tilpasning. Kom foran i køen ved at opdatere din Apple-profil og aktivere notifikationer. Hold dig opdateret med de nyeste opdateringer fra Apple og We❤️Apple.

Læs mere

"Ny Magic Mouse, Trackpad og Tastatur på vej – men forvent ikke noget spændende"

"Ny Magic Mouse, Trackpad og Tastatur på vej – men forvent ikke noget spændende"

Apple planlægger at opdatere deres Magic Mouse, Trackpad og Keyboard, dog uden store designændringer. Fokus ligger på forbedrede indre komponenter for bedre ydeevne og batterilevetid, mens revolutionerende nye funktioner ikke forventes imødeset. En lancering er muligvis nært forestående.

Læs mere

Disney+ og Hulu dropper App Store In-App Purchase-betaling som den seneste runde af prisstigninger træder i kraft.

Disney+ og Hulu dropper App Store In-App Purchase-betaling som den seneste runde af prisstigninger træder i kraft.

Disney+ og Hulu fjerner App Store In-App Køb for at undgå Apples høje gebyrer. Brugere skal nu håndtere abonnementer direkte via Disney+ og Hulu’s hjemmesider. Samtidig sker prisstigninger, mens streamingtjenester lover fortsat stærkt indhold. We❤️Apple opdaterer om ændringer.

Læs mere