iPadOS 18 Forbedrer Brugen af iPhone-apps på iPad med Emoji-Picker

iPadOS 18 Forbedrer Brugen af iPhone-apps på iPad med Emoji-Picker

Apple har introduceret flere nye funktioner i iPadOS 18, der gør det lettere at bruge iPhone-apps på iPad. En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer er en lettere måde at vælge og tilføje emojis, når man skriver i iPhone-apps på en iPad.

 

Problemet med iPhone-apps på iPad

Selvom Stage Manager har forbedret oplevelsen af at køre iPhone-apps på iPad ved at tillade dem at køre i flydende vinduer, har der været udfordringer, især når det kommer til at bruge emojis. Når en iPad er tilsluttet et eksternt tastatur, forsvinder den virtuelle tastatur, og brugere har tidligere ikke kunnet få adgang til emoji-picker i iPhone-apps via tastaturgenveje .

 

Løsningen i iPadOS 18

Med iPadOS 18 har Apple rettet dette problem. Nu, når du trykker på Control + Command + Space, vises emoji-picker også i iPhone-apps, der kører på iPad. Dette gør det meget nemmere at tilføje emojis uden at skulle afbryde arbejdsflowet ved at skifte tastatur eller kopiere og indsætte emojis fra andre apps  .

 

Flere Funktioner i iPadOS 18

Ud over forbedringerne med emoji-picker, inkluderer iPadOS 18 mange af de nye funktioner, der også kommer til iOS 18. Dette inkluderer nye måder at tilpasse Hjem-skærmen på, et redesignet Kontrolcenter, en ny Lommeregner-app og Apple Intelligence . Disse opdateringer er allerede tilgængelige i en beta-version for udviklere, med en offentlig beta, der forventes at blive frigivet senere på måneden, og en officiel lancering planlagt til efteråret.

 

Sådan Tilføjer Du Emojis i iPhone-apps på iPad

For at gøre brug af den nye emoji-picker funktion i iPhone-apps på din iPad, følg disse trin:

1. Åbn den ønskede iPhone-app på din iPad.

2. Tryk på Control + Command + Space på dit eksterne tastatur.

3. Vælg den ønskede emoji fra emoji-picker.

 

Denne lille, men betydningsfulde opdatering vil forbedre brugeroplevelsen markant for dem, der ofte bruger iPhone-apps på deres iPads med eksterne tastaturer.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar