iPadOS 18: Ny Emoji-funktion og Meget Mere

iPadOS 18: Ny Emoji-funktion og Meget Mere

Med iPadOS 18 har Apple gjort det lettere end nogensinde at vælge og tilføje emoji, når man bruger iPhone-apps på iPad. Dette er en stor lettelse for mange, da brugen af iPhone-apps på iPad tidligere ikke har været den bedste oplevelse. Med Stage Manager kan iPhone-apps køre i flydende vinduer på skærmen, men iPadOS 18 har gjort en lille, men vigtig ændring for at forbedre brugen af disse apps. Det handler alt sammen om emoji.

 

Emoji i iPhone-apps på iPadOS

Når du bruger en iPad med et eksternt tastatur (uanset om det er kablet, trådløst eller Apples Magic Keyboard), forsvinder det virtuelle tastatur fra skærmen for at give mere plads til indholdet. Hvis du vil vælge og tilføje en emoji til din tekst, kan du bruge tastaturindstillingsmenuen på skærmen eller trykke på Control + Command + Space for at vise emoji-vælgeren.

Dette har fungeret for de fleste iPad-apps, men ikke for iPhone-apps. I disse tilfælde forsvandt tastaturindstillingsmenuen, og der skete ingenting, når man trykkede på Control + Command + Space. Dette problem er nu løst med iPadOS 18, som nu viser emoji-vælgeren, når du trykker på Control + Command + Space i iPhone-apps  .

 

Flere Nye Funktioner i iPadOS 18

iPadOS 18 introducerer mange af de funktioner, der også kommer til iPhone med iOS 18. Dette inkluderer nye måder at tilpasse hjemmeskærmen på, et redesignet kontrolcenter, samt en ny lommeregner-app og Apple Intelligence  .

 

Hjemmeskærm:

Placér app-ikoner hvor som helst på skærmen

Justér størrelsen på widgets direkte på hjemmeskærmen

Skift ikon-tema fra lys til mørk tilstand

Skift ikontintfarve for at matche den nuværende baggrund  .

 

Kontrolcenter:

Fuldt rearrangerbart kontrolcenter

Tilføj nye ikoner fra Apples indbyggede kontroller og tredjepartsudviklere  .

 

Lommeregner og Math Notes:

Ny lommeregner-app med både simpel og videnskabelig funktionalitet

Math Notes-funktion, der kan løse matematiske ligninger og grafere dem i realtid .

 

Beta og Officiel Udgivelse

iPadOS 18 er i øjeblikket tilgængelig som beta-version for udviklere, og en offentlig beta vil blive frigivet senere på måneden. Den officielle lancering er planlagt til efteråret  .

Tilbage til blog

Indsend en kommentar