iPhone 16: Nyheder og Udfordringer med Pro Max Skærmene

iPhone 16: Nyheder og Udfordringer med Pro Max Skærmene

Apple er stadig ikke tilfreds med iPhone 16 Pro Max skærme: Resten af modellerne går i produktion

 

 

Apple har officielt givet grønt lys til sine tre OLED-panelleverandører om at påbegynde masseproduktionen af skærmene til tre af de fire iPhone 16-modeller. Dog ser det ud til, at Cupertino-giganten endnu ikke er tilfreds med testproduktionen af skærmene til iPhone 16 Pro Max.

 

Masseproduktion af de fleste iPhone 16-skærme

Ifølge rapporter fra The Elec vil årets produktion være fordelt mellem tre leverandører:

Samsung producerer skærme til alle fire iPhone 16-modeller.

LG producerer skærme til iPhone 16 Pro og Pro Max.

BOE producerer skærme til iPhone 16 og iPhone 16 Plus.

 

Apple har givet Samsung og LG tilladelse til at begynde masseproduktionen af iPhone 16 Pro-skærmene. Det samme forventes for BOE til de to basismodeller, selvom det ikke er eksplicit bekræftet.

 

Forsinkelse med iPhone 16 Pro Max-skærme

Rapporterne indikerer, at Apple endnu ikke har godkendt masseproduktionen af skærmene til iPhone 16 Pro Max. Godkendelsen af disse OLED-skærme fra Samsung Display og LG Display forventes dog snart. Samsung forventes at få godkendelse senere i denne uge, mens LG muligvis først passerer kvalitetskontrollen i midten af juni.

 

Udfordringer med Pro Max-skærmene

Det er uklart, hvorfor skærmene til Pro Max har været en større udfordring for de to koreanske virksomheder. Det er blevet rapporteret, at Apple anvender en ny ultra-tynd bezel-teknologi kendt som Border Reduction Structure (BRS), som leverandørerne har oplevet overophedningsproblemer med. Det kan være, at Samsung og LG fandt denne teknologi særligt udfordrende med Pro Max-skærmene.

 

Størrelses- og designopdateringer

iPhone 16 Pro og Pro Max vil ifølge rygter få henholdsvis 6.3-tommer og 6.9-tommer skærme, hvilket gør dem lidt større end deres forgængere på 6.1-tommer og 6.7-tommer. Disse modeller vil også være en smule højere og tungere, men med uændret tykkelse. Desuden vil de have en ny 19.6:9 aspekt ratio, hvilket gør dem højere og smallere end tidligere modeller.

 

Forbedringer i skærmteknologi

Der er rapporter om, at de nye skærme vil være lysere end tidligere modeller. Apple overvejer at inkorporere teknologi, der både er mere energieffektiv og giver bedre lysstyrke. Dette vil dog øge produktionsomkostningerne og gøre skærmen mindre lysstærk, når den ses fra siden.

 

Kameraforbedringer

iPhone 16 Pro modellerne forventes også at få betydelige kameraforbedringer. Blandt de mest bemærkelsesværdige ændringer er, at begge modeller vil få samme 5x zoom tetraprism kamera, der i øjeblikket er eksklusivt for iPhone 15 Pro Max. Derudover vil Pro Max-modellen muligvis få et nyt “periscope ultra-long telephoto” kamera, som vil give endnu mere optisk zoom.

 

Andre teknologiske opgraderinger

iPhone 16 Pro modellerne vil sandsynligvis understøtte Wi-Fi 7, hvilket tilbyder betydeligt højere dataoverførselshastigheder sammenlignet med Wi-Fi 6E, og Qualcomm’s Snapdragon X75 modem, der kan opnå 5G downloadhastigheder på op til 7.5 Gbps. Desuden forventes de nye modeller at have en forbedret batterikapacitet og bedre termisk styring takket være nye batteridesign og materialer.

 

Konklusion

Mens størstedelen af iPhone 16-seriens skærme nu er i produktion, arbejder Apple stadig på at finjustere skærmene til Pro Max-modellen. Med nye teknologier og forbedringer på vej, ser det ud til, at iPhone 16-serien vil bringe en række spændende opgraderinger til markedet. Hold øje med We❤️Apple.dk for flere opdateringer om de kommende iPhone 16-modeller.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar