iPhone 17 ‘Slim’: Alt, hvad vi ved indtil videre

iPhone 17 ‘Slim’: Alt, hvad vi ved indtil videre

I 2025 forventes Apple at udfase iPhone “Plus”-modellen i deres iPhone 17-serie for at give plads til en iPhone “Slim” – selvom det måske ikke er det officielle navn, når den lanceres næste efterår. Selvom lanceringen af iPhone 16-serien stadig er over to måneder væk, er det ikke usædvanligt at høre rygter om en iPhone, der ligger to generationer frem i tiden. Vi lærte trods alt om de større skærme på iPhone 16 Pro-modellerne tilbage i maj 2023.

 

iPhone 17 Slim: Rygter indtil videre

Tyndere Design

Ifølge The Information vil Apples helt nye iPhone 17-model næste år have et “væsentligt tyndere” design med et aluminiumchassis i stedet for en titaniumramme som Apples Pro-modeller. Nyhedsmediet hævder også, at enheden vil have en smallere Dynamic Island, muligvis på grund af Apples brug af en mindre “metalens” til Face ID-systemet. Internt kodenavngivet D23, beskrives redesignen som en større ændring, der svarer til iPhone X.

 

Mindre Skærm

De første detaljer om enhedens skærmstørrelse kom fra Haitong International Securities-analytiker Jeff Pu, som sagde, at den ville være 6,6 tommer. Ifølge Display Supply Chain Consultants (DSCC)-analytiker Ross Young vil den dog have en 6,55-tommers skærm. Til sammenligning har iPhone 15 Plus en 6,7-tommers skærm. Apple siges stadig at teste forskellige design for den tyndere telefon, så skærmstørrelsen kan stadig ændre sig inden lanceringen.

 

Flyttede Kameraer

The Information hævdede, at iPhone 17 “Slim” vil have kameraer placeret på steder, vi ikke har set før på en iPhone. Ifølge en rapport fra maj kunne de bageste kameraer blive flyttet til “øverst i midten” af enheden. Nogle Android-telefoner som Googles Pixel 8 Pro har bagkameraer i en øverste midterposition, men Apples iPhone-kamerasystem har været placeret i øverste venstre hjørne siden 2007-modellen.

 

Anti-Refleks Coating

Alle iPhone 17-modeller vil have en anti-refleks skærm, der er mere ridsefast end Apples Ceramic Shield, der findes på iPhone 15-modellerne, ifølge kinesiske Weibo-leakeren Instant Digital. Yderglasset på iPhone 17-serien siges at have et “super-hårdt anti-refleks lag”, der er “mere ridsefast”. Det er ikke klart, om Apple planlægger at anvende Gorilla Glass Armor, som Samsung bruger i deres Galaxy S24 Ultra, men beskrivelsen af Corning’s nyeste teknologi matcher rygterne.

 

ProMotion Teknologi

Ifølge The Elec vil alle iPhone 17-modeller have OLED-skærme med lavenergi backplane teknologi, hvilket bringer ProMotion til Apples ikke-Pro iPhone-modeller for første gang. ProMotion tillader skærmen at opdatere op til 120Hz for glattere rulning og videoindhold, når det er nødvendigt. ProMotion tillader også skærmen at opdatere ned til en mere energieffektiv frekvens så lav som 1Hz, hvilket er grunden til, at iPhone 15 Pro-skærme har en always-on-funktion, der viser låseskærmens ur, widgets, notifikationer og baggrundsbillede, selv når enheden er låst.

 

Forbedret Selfiekamera

Ifølge Apple-analytiker Ming-Chi Kuo vil hele iPhone 17-serien have et 24-megapixel frontkamera med en seks-element linse. iPhone 14 og 15 har et 12-megapixel frontkamera med fem plastlinse-elementer, og dette års iPhone 16-serie forventes at have det samme hardware. Den opgraderede opløsning på iPhone 17 vil gøre det muligt for fotos at bevare deres kvalitet, selv når de beskæres eller zoomes ind, mens det større antal pixels vil fange finere detaljer. Opgraderingen til en seks-element linse bør også forbedre billedkvaliteten en smule.

 

Interne Opgraderinger

Haitong-analytiker Jeff Pu hævder, at iPhone 17 “Slim” vil have 8GB RAM sammenlignet med 6GB RAM på iPhone 15 Plus. Det er værd at bemærke, at alle kommende iPhone 16-modeller forventes at være udstyret med 8GB RAM – et hardwarekrav for on-device Apple Intelligence. Ifølge The Information vil enheden også være udstyret med Apples A19-chip.

 

Højere Pris

The Information rapporterede, at den tyndere iPhone 17 kunne have en højere pris end Pro Max-modellen, som i øjeblikket starter ved 11.788 DKK, hvilket antyder, at enheden ville blive den nye topmodel i serien, bedre end iPhone 17 Pro Max. Hvis det er tilfældet, så kan “iPhone Slim” ende med at blive “iPhone Ultra”, som har været rygtet i flere år.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar