Hurtig levering og gratis retur

Sådan stopper du din iPhone fra at spejle til din gamle iPhone

Har du oplevet, at din iPhone stadigvæk spejler til din gamle iPhone? Dette kan være frustrerende, især hvis du ønsker at spejle din nye enhed til en anden skærm. I denne blogpost vil vi guide dig gennem de nødvendige trin til at løse dette problem og give dig nogle nyttige tips til at undgå det i fremtiden. Vi vil dække alle de vigtige aspekter af problemet og give konkrete løsningsforslag. Læs videre og find ud af, hvordan du kan få fuld kontrol over dine enheder.

Hvad er iPhone Mirroring?

iPhone Mirroring, eller spejling, er en funktion, der gør det muligt at vise skærmindholdet fra din iPhone på en anden enhed, f.eks. et fjernsyn eller en computer. Dette er særdeles nyttigt til præsentationer, visning af billeder eller videoer, og til spil. Men hvad gør man, når ens enhed stadig spejler til en gammel iPhone?

Trin 1: Log Ud af iCloud på Din Gamle iPhone

Den første løsning, du bør overveje, er at logge ud af iCloud på din gamle iPhone. iCloud synkroniserer informationer mellem alle dine Apple-enheder, herunder spejlingsindstillinger. Ved at logge ud af iCloud på din gamle enhed, kan du muligvis løse problemet.

Sådan gør du:

  • Åbn Indstillinger på din gamle iPhone
  • Tryk på dit navn øverst i menuen
  • Rul ned og tryk på Log ud
  • Indtast din Apple ID-adgangskode for at bekræfte

Trin 2: Gendan Netværksindstillinger

Hvis det ikke hjælper at logge ud af iCloud, kan du prøve at gendanne netværksindstillingerne på din nye iPhone. Dette kan ofte løse forskellige netværksrelaterede problemer, herunder spejlingsproblemer.

Følg disse trin for at gendanne netværksindstillingerne:

  • Åbn Indstillinger på din iPhone
  • Gå til Generelt, og vælg Nulstil
  • Tryk på Nulstil netværksindstillinger
  • Indtast din adgangskode, hvis det kræves, og bekræft handlingen

Trin 3: Fjern Sammenkædningen Med Din Gamle iPhone

Den sidste løsning indebærer at fjerne sammenkædningen mellem din iPhone og din gamle enhed. Dette kan du gøre ved at gå til dine Bluetooth-indstillinger og slette den gamle iPhone fra listen over parrede enheder.

Sådan sletter du en gammel enhed fra parrede enheder:

  • Åbn Indstillinger på din nye iPhone
  • Gå til Bluetooth
  • Find din gamle iPhone på listen og tryk på i-ikonet ved siden af den
  • Vælg Glem denne enhed og bekræft handlingen

Andre Nyttige Tips

For at undgå at din iPhone fremover spejler til en uønsket enhed, kan du tage nogle ekstra forholdsregler:

  • Kontroller regelmæssigt, hvilke enheder din iCloud-konto er logget ind på, og log ud af enheder, du ikke længere bruger. Læs mere her.
  • Hold dine enheder opdaterede med den nyeste version af iOS.
  • Sluk for Bluetooth og Wi-Fi, når du ikke bruger dem, for at undgå utilsigtede forbindelser.

Konklusion

At få din iPhone til at spejle til en gammel enhed kan være irriterende, men med vores guide kan du hurtigt og nemt løse problemet. Ved at logge ud af iCloud, gendanne netværksindstillinger og fjerne gamle sammenkædninger, kan du få fuld kontrol over dine spejlingsindstillinger. For flere nyttige tips og tricks til din iPhone, besøg We❤️Apple.dk.

Seneste nyheder

View all

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

AirPods 4, der forventes at blive lanceret i slutningen af 2023 eller begyndelsen af 2024, tilbyder en række spændende nye funktioner. Dette inkluderer et nyt design med en længere stilk, forbedret lydkvalitet og mulighed for tilpasset støjreduktion. Derudover vil de have længere batterilevetid, bedre integration med Siri og flere farvemuligheder. Prisen forventes at være på linje med tidligere modeller.

Read more

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Denne omfattende guide fra We❤️Apple.dk viser dig, hvordan du udskifter batteriet i iPhone 16. Guiden inkluderer en liste over nødvendige værktøjer og en trin-for-trin vejledning. Følg denne guide for at forlænge levetiden på din iPhone 16.

Read more

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 bringer en spændende ny funktion med sig: muligheden for at tilpasse kamera-knappen på din låseskærm. Læs denne artikel for at lære, hvordan du ændrer knappen og gør din iPhone 16 endnu mere personlig. Opdag også de andre spændende funktioner på iPhone 16 og hold dig opdateret med de nyeste iPhone-trends hos We❤️Apple.dk.

Read more