Hurtig levering og gratis retur

Her er hvornår du kan forvente nye Macs

Her er hvornår du kan forvente nye Macs

Som en del af Apples fortsatte innovation og teknologiudvikling, ser vi nu frem til lanceringen af de nye Mac-modeller, der er udstyret med de kraftfulde M4-chips. Hos We❤️Apple.dk holder vi dig opdateret på de nyeste tendenser og produkter fra Apple, og her giver vi dig de seneste informationer om de kommende Macs.

Ny M4 MacBook Pro: Første Halvdel af 2024

Vi forventer, at den næste generation af MacBook Pro med M4-chips bliver lanceret i første halvdel af 2024. Apple siges at have forbedret både ydeevnen og energieffektiviteten markant med M4-chippen, hvilket kommer til at gøre denne MacBook Pro endnu mere attraktiv for professionelle brugere og kreative sjæle.

Læs mere om rygterne omkring denne kommende MacBook Pro på MacRumors.

Opdateret MacBook Air: Sommer 2024

MacBook Air er en af Apples mest populære modeller, og mange ser frem til den næste opdatering. Ifølge de seneste rygter vil MacBook Air med M4 blive lanceret i sommeren 2024. Hvis rygterne holder stik, vil denne model bringe endnu mere power til et let, bærbart design, perfekt til både studerende og professionelle, der er på farten.

For detaljer om hvad man kan forvente af den nye MacBook Air, besøg 9to5Mac.

iMac med M4: Efteråret 2024

Vi kan også forvente en ny iMac med M4-chips i efteråret 2024. Den opdaterede iMac siges at inkludere en forbedret skærmkvalitet og en endnu slankere design. Denne model vil være perfekt til dem, der ønsker en kraftfuld stationær computer uden at gå på kompromis med design og æstetik.

Mere om den kommende iMac kan findes på The Verge.

Hvad med Mac mini?

Selv om der endnu ikke er meget information om en ny Mac mini med M4-chips, er vi sikre på, at Apple arbejder på noget spændende. Historisk set har Mac mini modtaget opdateringer lidt senere end de andre Mac-modeller, så vi kunne se en lancering engang i slutningen af 2024 eller begyndelsen af 2025.

Bliv opdateret om mulige kommende Mac mini-opdateringer på Macworld.

Apple Silicon: Fremtiden

Med introduktionen af M1, M2, og nu den kommende M4, viser Apple, at de er klar til at redefinere computerens ydeevne. M4-chippen forventes at sætte en ny standard inden for computerteknologi med endnu hurtigere processorkraft og energieffektivitet. Hos We❤️Apple.dk er vi spændte på at se, hvordan disse nye chips vil revolutionere, hvordan vi bruger vores computere.

Bliv Opdateret

For at få de nyeste opdateringer om Apples kommende produkter, inklusive den nye M4-serie, sørg for at følge os på We❤️Apple.dk. Her vil vi give dig de mest aktuelle nyheder og indsigt i Apples verden.

Besøg We❤️Apple.dk for mere information og husk at tjekke vores blog regelmæssigt for de seneste teknologinyheder og produktanmeldelser.

Seneste nyheder

View all

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Den seneste nyhed på tech-scenen er, at Qualcomm planlægger at opkøbe Intel. Dette enorme skridt kommer på et tidspunkt, hvor PC-producenter i stigende grad bevæger sig væk fra x86-arkitekturen mod ARM. Men hvad betyder dette egentlig for markedet, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Velkommen til en dybdegående analyse af denne potentielle fusion, og hvorfor det er af stor betydning for både PC- og chip-industrien.

Read more

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

Med lanceringen af iOS 18 er der kommet en række nye og spændende funktioner, herunder mulighederne for at låse og skjule apps på din iPhone. I denne artikel på We❤️Apple.dk vil vi gennemgå trin-for-trin hvordan du gør. Vi dækker alt fra opsætning til praktisk brug, så du er godt klædt på til at beskytte dine private data.

Read more

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er blevet opdateret til iOS 18 med tonede ikoner og widgets, der giver en mere intuitiv og æstetisk oplevelse. Opdateringen byder også på forbedret brugervenlighed, kompatibilitet med eksisterende data og integration med andre sundheds- og fitnessapps. Læs mere om opdateringen hos We❤️Apple.dk.

Read more